Новини / Вівторок, 16 серпня, 2011

Андрій Пахолюк - порадійте за мене!

Два тижні тому наш офіс відвідали гості - двоє чудових чоловіків, Андрій і Методій Пахолюки, прийшли поділитися з нами своєю радістю.

Справа в тому, що Андрій закінчив лікування. Хлопець здоровий! Ще місяць тому здавалося, що цей день не настане ніколи - настільки виснажливим і спустошливим був попередній рік.

Рівно рік. Нестерпно довгий і нескінченно важкий - 19 липня 2010 Андрію поставили діагноз, і 19 липня 2011 ПЕТ-сканування показало, що все чисто! Більш того, ні хіміотератія, ні пересадка зараз Андрію не потрібні!

Рік боротьби і сумнівів залишився позаду, часом хотілося опустити руки і плисти за течією ... Благо, з Андрієм весь час поруч були люблячі батьки, друзі, і просто небайдужі люди, яких він ніколи не бачив, але чия присутність була відчутна постійно.

Сім'я Пахолюків щиро і від усієї душі дякує всім і кожному, хто допоміг їм наблизитися до перемоги! Усім, хто допомагав фінансово і морально, молився і переживав за Андрія, підтримував його і бажав якнайшвидшого одужання. Без вашої допомоги Андрій би не впорався!

Звичайно, ще не все гладко, Андрія чекає довгий період реабілітації, потрібно буде берегтися, обмежувати себе в чомусь, але з цими труднощами Андрій вже впорається! Адже це таке щастя знову повернутися додому!

БФ «Крила надії» в свою чергу також дякує всім, хто не пройшов повз хлопця, хто відзивався на наші прохання і допомагав Андрію. Ми віримо, що тепер все буде добре і бажаємо Андрію тільки всього найкращого, обов'язково здоров'я, обов'язково сил і ніколи не здаватися!