Новини / Четвер, 18 серпня, 2011

Кіндзерський Юрій – ціна питання 22 тисячі гривень.

Юрі 19 років, він лікується у гематології Інституту патології крові та трансфузійної медицини у Львові. У хлопця неходжкінська лімфома.

Юра успішно проходить лікування, недавнє КТ потішило хорошими результатами, хлопець сповнений оптимізму та рішучості. За два тижня в нього запланований третій курс хіміотерапії і все було б добре, якби не вартість необхідних препаратів… 

Курс складається з двох фаз, вартість фази «А» становить 9400,00, вартість фази «В» - 12600. Разом – 22 тисячі гривень.

Попередні два курси обійшлись батькам майже у 60 тисяч гривень – ці кошти були зібрані родичами, друзями, знайомими, сусідами, позичені батьками. Зараз усі резерви сім’ї вичерпані і їм залишається сподіватись лише на допомогу небайдужих людей.

Юра розумний хлопець, він прекрасно знає, що відбувається з ним і які суми йдуть на його лікування, і як важко зараз його батькам. Він дуже хоче жити, хоче вилікуватись, хоче сім’ю, хоче здорових дітей і мріє, щоб хтось із них обов’язково став хірургом. В лікарні Юра постійно думає про молодшого брата Миколку, раніше вони багато часу проводили разом, подорожували, грали в шахи та футбол, разом вчились водити машину. Молодший теж із болем переносить хворобу брата, та ні на мить не сумнівається у Юриних силах, молиться за нього та чекає одужання, як і всі, хто знає Юру.

Будь ласка, допоможіть Юрі продовжити лікування! Друзі та рідні не сидять склавши руки, та їх зусиль наразі вже виявляється недостатньо – надто високою стає ціна Юриного життя.

Дуже потрібні кошти!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Кіндзерського Юрія.