Новини / Середа, 05 жовтня, 2011

Риболовля на Дністровській :)

Цієї суботи ми із дітьми із відділень гематології та хірургії поринули у морські простори, створюючи гарних та оригінальних рибок.

Для цього нам знадобились лише картон, гофропапір, клей та фантазія. Суть роботи полягає у тому, що для картонних основ у вигляді рибок, необхідно вирізати та приклеїти різноманітні деталі – поплавочки, луска, хвостик і т.д. Техніка є доволі простою, а результат - цікавим.

            Отже, починаємо із відділення хірургії, де на загальному занятті було лише двоє дітей, але яким вдалось перевернути відділення з ніг на голову :) . Ми встигли і у хованки побавитись, і побігати, і видумати персонажа, який роздуває гофропапір, і зробити по рибці :) .

   

Одним із цих активних дітей був Юрчик Сидоров. Він встигав і попрацювати і побешкетуватиJ . До заняття одразу підійшов оригінально, без жодних сумнівів обрав чорний картон для створення рибки. Але вона в нього вийшла ні разу не похмурою, а насиченою та веселою, як і сам хлопчик.

Кошти на гікамтин нарешті зібрано – величезне спасибі! Проте самого препарату в продажі так і нема… Чекаємо…

 

Окрім Юрчика, до компанії  зайчиків енерджайзерів увійшла і Тетянка Жишкович. За активністю та веселістю, вона не відставала від нього. Рибку зробила справжньою красунею.

Ці два малюки заряджали енергією не лише нас, а й усе відділення.

            На занятті у палатах працювало 3 дітей. Із завданням вони впорались вміло та творчо.

   

Не по роках дорослий, але, водночас, дуже милий хлопець Михайлик створив рибку, яка не виклилає нічого, окрім відчуття природньості та гармонії. Рибка вийшла дуже весняною та сонячною.

Софійка впоралась із роботою найшвидше, а рибку зробила дуже гарною! Їй вдалось об’єднати у роботі тепло та енергію сонячних промінчиків із спокоєм морських глибин. Результат, який ми отримали - дуже миловидна рибка.

            На жаль, через погане самопочуття до нашої роботи не змогла долучитись Вероніка Нальотова. Після хімії дуже впали аналізи. Сподіваємось, її стан покращиться, і на наступну суботу вона здивує нас новим оригінальним витвором та усміхненим обличчям!

            У відділенні гематології діти також попрацювали на славу!

  

            Комунікабельна та активна Настя зробила дуже милу рибку, що відображала  її позитивний настрій.

   

            Завжди серйозний та незворушний Ромчик Михальський на цих вихідних подарував нам свою усмішку, що вважаємо першим кроком до щирого, голосного дитячого сміху у майбутньому!!! Його рибка поєднувала у собі яскравість та загадковість.

Зараз малюк закінчив черговий блок хіміотерапії і має перерву до наступного.

 

          Софійка підійшла до роботи достатньо рішуче та організовано. Вона у всьому відстоювала власну позицію щодо створення рибки. Результат її праці видався достатньо оригінальним та професійним.

   

             Борис зумів організуватироботу так, що усі допомагали йому, він досить вміло розподілив функції кожного, хто задіяний у процесі створення рибки. Визначившись із її кольоровою гамою, він вирішив, що вона повинна мати корону. Тому риба вийшла справжньою королевою :) .

           Сашко працював дуже старанно та акуратно, однак він повинен був відлучитись на процедури, після яких прийшов трохи засмученим. Та це не зашкодило йому завершити розпочате і зробити веселу рибку!

 

Хоча наші рибки не були золотими, це не завадило нам загадати хоча б по одному бажанню, яке неодмінно здійсниться, якщо у це щиро повірити!!!

 

БФ «Крила надії»

 

032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.