Новини / Вівторок, 01 листопада, 2011

Скриньки із скарбами :)

Цієї суботи, малюки із Дністровської, як справжні «герої», займались пошуками скарбів. Дорогоцінності ж не були матеріальними, що робить їх ще дорожчими – це наші мрії, секрети та фантазії. Їх ми, як це завжди роблять із скарбами, мали змогу заховати у надійному місці - скриньках, які дітвора вміло розфарбовувала протягом заняття

Розпис коробочок відбувався за допомогою акрилових фарб. Малюки самі обирали, що і як має бути зображено на коробочці. Також дітвора при бажанні могла приклеювати на скриньки за допомогою клею ПВА малюночки із декупажних карт.

            На занятті у відділенні хірургії було 7 дітей, які розписували коробочки із неабияким захопленням та зацікавленістю.


Наше маленьке сонечко, Михайлик, розфарбував коробочку у казково-зимовому стилі. Вона відтворювала тепло та затишок, які вітають у повітрі у святковий час.

 


Вероніка Нальотова почувала себе трохи погано. Однак, не заважаючи на це, дівчинка виважено та старанно працювала, її увага була спрямована лише на роботу. Ну що ж, наполегливості Вероніки можна тільки позаздрити!  

Величезне спасибі всім, хто підтримував і підтримує дівчинку. Вероніка завершила пятий курс хіміотерапії і тепер у неї два тижня перерви. Протягом цих двох тижнів Вероніка має пройти МРТ кісток (псевдо ПЕТ). Вартість обстеження складе близько 2000 гривень і їх, нажаль, знову нема… За два місяця Вероніці потрібно буде пройти справжнє ПЕТ, але наразі дуже потрібно зробити МРТ кісток. Отже, ми знову звертаємось по допомогу до всіх небайдужих людей - будь ласка, допоможіть цій сонячній дівчинці продовжити лікування.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні – Добровільна пожертва для Нальотової Вероніки .


Хоча Владиславчик Кінаш  працював у палаті, але був досить активним та настроєним на роботу. При розписі був дуже уважним до дрібниць, хотів, щоб усе вийшло якнайкраще. Спершу Владик був трішки пригніченим, але розпочавши роботу із коробочкою, його настрій почав кардинально змінюватись у позитивному руслі. Коробочка вийшла яскравою та теплою.

Владиславу також потрібна фінансова допомога на купівлю препаратів для хіміотерапії та сету для приготування тромбоконцентрату. Наразі з необхідних 5750 гривень, зібрано лише 550 гривень, потрібно ще 5200 для того, щоб хлопчик міг успішно продовжити лікування.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні – Добровільна пожертва для Кінаша Владислава.


Єфіменко Софійка намалювала цікаву коробочку, на якій зображено нічне небо. У цій роботі відтворено спокій, мрійливість та духовність  дівчинки. Скринька «сновидінь» викликає дуже приємні та ніжні асоціації. А е нагадує веселий смайлик :)

 

Христинка працювала у двох техніках. Першу коробочку вона розфарбувала у власному стилі, для другої застосувала квіточки із декупажних карт. Дівчинка працювала настільки активно і натхненно, що робота захопила навіть її старшого брата :)

 


Андрійко вирішив розфарбувати коробочку у чоловічому стилі і зобразив на ній машинку, яка кудись прямує по зеленій галявині. За гарно виконану роботу його переповнювала гордість та радість.   

Карантин у гематології завершено, тому ми нарешті змогли провести повноцінне заняття із дітворою, яка чекала нас із нетерпінням. Дітям дуже до вподоби припали ракушки із декупажних карт, тому скриньки у багатьох вийшли морськими.

           

Оленка розфарбовувала коробочку разом із мамою. У них получились дві різні скриньки. Але водночас обидві коробочки були чимось схожими між собою - у них відчувались спокій та позитив.


У розписі коробочки маленькій Насті допомагала мама, та дівчинка проявляла ініціативність і самостійно вирішувала, як саме повинна виглядати її коробочка.      

 


Віталік – дуже серйозний та водночас привітний хлопчик. Роботу виконував дуже зосереджено та повністю самостійно. Коробочка вийшла дуже яскрава та життєрадісна.

 


Даринка розфарбовувала коробочку, як справжній митець: поза, те як вона тримала пензлик і її погляд нагадують художника, що вже багато років займається улюбленою справою – малюванням :) . Окрім розпису коробочки дівчинка активно спілкувалась із нами і показувала свої іграшки.

           

Настя була разом із мамою, вони вирішили працювати кожен над власним шедевриком. Та мама завжди допомагала дівчинці, хоча маленька намагалась все робити повністю сама.

           

Дуже серйозною на занятті була маленька Віка. Коробочку вона розписувала із мамою. Скринька у них вийшла дуже милою, на ній зображено морські глибини, які зігріває велика кількість яскравих сонячних промінчиків.

           

Завжди активний на заняттях Алік, на цих вихідних був трішки не в настрої і працювати не дуже хотів. Однак побачивши з яким захопленням розфарбовують коробочки інші дітки, вирішив також приступити до роботи.   І не дарма - скринька вийшла дуже гарною!

           

Світланка зробила дві дуже цікаві коробочки. На першій зображено спіраль, що є символом духовного переродження та сонечка. На другій - квіточку, що виглядає дуже гармонійно та цілісно.

            Розпис коробочок розвеселив навіть тих діток, у яких був поганий настрій чи самопочуття. Тому наше завдання - приносити   радість дітям, вважаємо успішно виконаним.  

           
 

БФ «Крила надії»

 

032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.