Новини / Вівторок, 15 листопада, 2011

25 тисяч євро для Корди Іри - допоможіть врятувати дитину!

Іра знаходиться в Ізраїлі, в клініці Хадасса, після проведення двох неродинних ТКМ.

Стан дівчинки дуже тяжкий – в Ірусі надзвичайно сильна реакція трансплантант-проти-господаря. Лікарі клініки роблять усе можливе, щоб врятувати дитину, адміністрація клініки йде на зустріч, намагаючись будь-яким чином знизити вартість лікування, але на даний момент закінчився другий реабілітаційний пакет, оплачений завдяки українськими та ізраїльськими благодійниками, і зараз грошей на лікування Ірусі немає зовсім

На долю цієї тендітної дівчинки випало стільки випробувань, що не кожному дорослому під силу винести. Дві складні операції, важке лікування далеко від дому, від рідних і близьких, і, коли здавалося, що Іруся майже вирвалася - найсильніша РТПХ ...

Вартість лікування складе близько 25 тисяч євро на місяць - клініка не може виставити точний рахунок, тому що невідомо, яка терапія знадобиться Ірі. Лікарі припускають, що лікування триватиме три місяці.

Поки Іра з мамою в Хадассі, тато тут просто зі шкіри геть лізе, щоб знайти кошти на лікування доньки. Батьки самостійно знайшли благодійників, які оплатили дві неродинні ТКМ і два реабілітаційних пакета. Та можливості родини вже вичерпані.

А ізраїльські лікарі дають Ірусі шанс жити. І коштує цей шанс 25 тисяч євро. Без грошей клініці доведеться виписати дівчинку, а в Іриному стані це вирок. Дитина бореться з останніх сил і відчайдушно намагається жити. Вся родина бореться з останніх сил, щоб Іра жила.

Допоможіть врятувати Ірусю!

Телефон тата 096 252 32 92, Олег.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Корди Ірини.