Новини / Вівторок, 22 листопада, 2011

Павлишин Люба - СОС! 10470 гривень на завтра!

Любі Павлишин терміново потрібно 20 флаконів Меронему 1 г і 10 флаконів Таргоцита 400 мг загальною вартістю 14 030 гривень!

Антибіотики треба починати приймати, чим швидше, бажано ще сьогодні - але завтра вони повинні бути обов'язково, інакше біда. У відділенні цих препаратів, на жаль, немає.

Дівчинка закінчила другий блок хіміотерапії, ще вчора самопочуття було більш менш нормальне, Люба навіть гуляла по лікарні. Сьогодні різко впали лейкоцити і гемоглобін. При низьких лейкоцитах будь-яка інфекція дуже небезпечна, тому Любі і призначають антибіотики.

Препарати вже замовлені на фармфірмі - залишилося тільки оплатити. Меронем 1г № 10 коштує 2740 гривень, за 20 флаконів - 5480, а флакончик Таргоцита 400 мг - 855 гривень, 10 флаконів - 8550 гривень. І того на завтра потрібно 14030 гривень!

На рахунку фонду для Люби залишилося 3560 гривень. Терміново потрібно ще 10470! Будь ласка, допоможіть оплатити препарати для нашої тендітної дівчинки! Люба дуже слабенька, їсти нічого не хоче - тітці ледве вдається її вмовити, самопочуття погане.

Період після хімії часто виявляється складніше самої хімії, і «видертися» з низьких аналізів дуже і дуже не просто. Ми дуже просимо допомогти Любі. Так вже вийшло у житті цієї чудової дівчинки, що сподіватися їй залишається тільки на допомогу небайдужих людей. Тітка і старша сестра Люби роблять все можливе для дівчинки, але таких грошей їм взяти просто ніде. Старша сестра Ліда теж зовсім молода дівчина, і крім Люби у неї на руках ще син і племінник, вона теж розривається між лікарнею та домом - чергують з тіткою по черзі.

Ми дуже вдячні всім, хто підтримує дівчинку - хто допоміг Любе з покупкою препаратів на хімію, і хто готовий стати донором для дівчинки.

Але Любі знову дуже потрібна наша допомога!

К
ошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши у призначенні - добровільна пожертва для Павлишин Люби.