Новини / Середа, 30 листопада, 2011

Наші новини (хірургія та гематологія ЗУСДМЦ)

Потрібна допомога Михальському Роману, хлопчик проходить лікування в гематології ЗУСДМЦ. За планом курс метотрексату, позаду перший блок, попереду ще три. Метотрексату у відділенні немає, Ромчику потрібно 3 флакона по 1 граму і 18 флаконів по 50 мг загальною вартістю 1950 гривень.

Крім препарату основної хімії, Ромчику потрібна система для приготування тромбоконцентрату Trima вартістю 2500 гривень, вірніше мінімум три - хоча б по одній на кожен з решти трьох курсів, а це вже 7500. Фрезеніус не підходить, тому що до неї потрібен антикоагулянт, якого немає ні в лікарні, ні в продажу у зв'язку з перереєстрацією.

Також в будь-який момент можуть знадобитися високовартісні антибіотики (мерон і таргоцид) або віфенд. Звичайно, всі ми сподіваємося, що курс пройде без ускладнень, але життя змушує бути реалістами - попередні блоки Роман переносив дуже не просто, знадобитися може все що завгодно.

На завтра вже замовлено метотрексат 1г 1 флакон, і 50 мг - 6 флаконів на 650 гривень. Наступного тижня знадобиться система Trima. Вже потрібно 3150, а на рахунок фонду для Ромчика надійшло наразі 210 гривень.

Дуже потрібна фінансова допомога. Будь ласка, підтримайте Романа!

Кінаш Владислав теж у лікарні, відкапали холоксан і зараз маємо тотальне падіння аналізів. Впали тромби, і іронія долі в тому, що сет Фрезеніус, нещодавно закуплений для Владиславчика на випадок, якщо знадобиться тромбоконцентрат, виявився непотрібний, оскільки немає необхідної антикоагулянта ...

Тепер Владику терміново потрібен препарат Гемакс 5 флаконів по 210 гривень. Грошей на його покупку немає, препарат беруть у борг, який треба буде повернути. Вартість 5 флаконів складе 1050 гривень, а зібрано для Владика тільки 400. Не вистачає 650 гривень.

Допоможіть оплатити препарат.
 

Лесюк Віталік повернувся у відділення хірургії ЗУСДМЦ. У хлопчика рецидив і ця новина все ще вводить в шок. Віталік закінчив лікування в лютому 2010 року, і все було добре. А в кінці жовтня 2011 діагностували рецидив.

Віталіка одразу направили до Києва, де хлопчика успішно прооперували і розписали хіміотерапію. Проходити хімію, Віталік приїхав до Львова. Хлопчику призначили 2 курси гікамтина (топотекан). На перший курс препарат вже закуплено, аналізи в нормі, сьогодні повинні ставити катетер і починати хімію.

На другий курс знадобиться ще 2 упаковки гікамтина вартістю 4500 гривень. І цих грошей немає, поки для хлопчика надійшло 60 гривень.

Віталік дуже подорослішав, фото зроблено перед поїздкою до Києва, але все такий же фантазер і непосида :) .  Ми дуже просимо допомогти Віталіку пройти лікування. Величезне спасибі всім, хто допоміг зробити це в перший раз. На жаль, але Ваша допомога потрібна знову.

Соболевський Олег як і раніше в лікарні, у тяжкому стані. Кровотеча не припиняється вже два місяці. Хлопчик дуже слабкий, додому його не відпускають через низькі аналізи, і нестабільний стан. Цілими днями Олежик лежить в палаті весь закутаний пелюшками, виходить у коридор тільки ненадовго ввечері, щоб можна було нормально провітрити палату.

Олегу дуже потрібні донори на ер-масу, підходить будь-яка група. Кров переливають щодня, і прохання про донорів залишається актуальним. Велике спасибі всім, хто здавав кров для Олега - хлопчик живе завдяки цим переливання ... Всім, хто може і хоче стати донором для Олег - будь ласка, зв'яжіться з батьками. Телефон мами 096 814 26 47, Оля.

Також Олегу, як і раніше, потрібні гігієнічні пелюшки 60х90, еластичні бинти і вологі серветки. У тиждень йде по 30 пелюшок, 7-10 бинтів, і 2-3 упаковки серветок - все це обходиться до 500 гривень, на місяць потрібно 2000 тільки на витратні матеріали.

Оскільки Олег практично весь час проводить в палаті і лежачи - були б дуже актуальні які-небудь гри. У нього вже є «Монополія», але хотілося б  ще якогось різноманіття :) , оскільки розваг у Олега мало і в основному, всі в телевізорі ...

Олег лікується вже давно, фінансові можливості родини виснажені, щотижня батьки змушені привозити донорів з села - а це теж витрати на дорогу.

Будь ласка, допоможіть Олегу.

Дуже потрібні донори і фінансова допомога.

І наостанок про Бандурович Дем'яна . Наш хлопчик зараз перебуває в Києві, в Інституті раку. Минулого понеділка малюк заступив у бокс і почав підготовку до авто-ТКМ.

У цей понеділок Дем'яну влили першу порцію клітин, вчора була друга. Зараз самопочуття хороше, малюк почав їсти і гуляти по палаті - до цього лежав і нічого не хотів, а в ніч на понеділок взагалі почав температурити - мама вже злякалася, що клітини вливати не почнуть, але лікар сказав, що це типова реакція на мегадозовую ХТ , яку Дем'ян отримував в боксі. Хімія йому взагалі далася важко - сильно капризував і вередував, ледве не звів маму з розуму перепадами настрою ... Зараз легше.

Починають падати лейкоцити. Найближчі дні будуть дуже непростими. Просимо міцно тримати кулачки за нашого хлопчика, Дем'ян дуже сильний боєць і ми впевнені, що все буде добре. У Києві з ними мамин брат, хлопець залишив навчання, щоб допомогти їм у лікарні, адже хтось повинен бігати по аптеках, поки мама з Дем'яном в боксі.

Величезне спасибі всім, хто допомагав зібрати кошти на все необхідне для операції - завдяки Вам ця пересадка взагалі стала можлива. На даний момент фінансове питання закрито.

П.С. Величезне спасибі всім, хто підтримує наших дітей і допомагає нам вчасно надавати допомогу. Спасибі всім, хто переказує гроші на рахунки фонду і наповнює наші скриньки для збору пожертв - завдяки Вам наші діти продовжують боротьбу за право жити завтра.

Але потреби - вони безкінечні.

Зараз у ЗУСДМЦ дуже гостро стоїть питання з системами для приготування тромбоконцентрату. Потрібна Trima, оскільки для Фрезеніуса відсутній антикоагулянт, про який я згадувала у новині, він на перереєстрації. До того ж на львівській станції переливання крові стоїть новий сепаратор, для якого підходять саме системи Trima. Вартість системи 2500 гривень. Вони потрібні як в хірургію, так і в гематології. На місяць потрібно мінімум 10 штук - це 25000 гривень.

Ми в черговий раз звертаємося до всіх, хто читає наші новини і стежить за долями наших дітей - без переливань тромбоконцентрату не обходиться практично жодна дитина, системи потрібні постійно.

Будь ласка, допоможіть нам їх закупити.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для( П.І.П дитини).