Новини / Середа, 07 грудня, 2011

Об’ємні сніжинки діточок із Дністерської :)

Хоча надворі - далеко не зимова погода – світить сонечко, яке досить по весняному гріє своїми промінчиками, все ж календар нагадує, що зима таки завітала до нас. І у передчутті новорічно-різдяних радісних свят, які ітимуть одне за одним, нас усіх уже переповнює зимовий настрій. Отже, зимову тематику офіційно вважаємо відкритою! А першою сніговою темою стала робота над створення об’ємної сніжинки.

Зимову тему діти із відділення хірургії сприйняли дуже радісно, тому і працювали на всі 100%.


Завжди усміхнений Владиславчик Кінаш, цього разу не зрадив собі, і знову багато посміхався. Варто зауважити, що усмішка хлопчика дуже особлива, її не сплутаєш ні з якою іншою. На занятті Владислав працював дуже організовано та заряджав усіх довкола своєю позитивною енергією.

Зараз хлопчик вдома, відпустили на тиждень відпочити. А потім знову на хімію. Спасибі всім, хто допомагає Владиславу.


Працюючи спокійно та цілісно, Олежик Соболевський створив надзвичайно гарну сніжинку. Зробивши її, він, як справжній перфекціоніст, зрозумів, що цього мало, і її треба оздобити великою кількістю паєток, що додало сніжинці оригінальності і гармонійності.

Справи у Олежика без змін – надалі дуже потрібні пеленки, вологі серветки та еластичні бинти. І донори будь якої групи – за тиждень хлопчику переливають кров 5-7 разів.

 


Юрчик Сидоров спершу був не дуже активним, та все ж творча діяльність кардинально змінила його настрій, малюк встиг і сніжинку завершити і похвалитись власним автодромом.

Юрчик відкапав топотекан. Наразі все нормально, сподіваємось, так і буде.


Віталік Лесюк створив доволі динамічну та насичену сніжинку. Хлопець отримав масу задоволення від нашого заняття, що не залишилось безслідним і для його мами – він попросив аби вона купила йому велику кількість паєток і, обов’язково, двосторонній скотч! Отже, творчий процес пішов, скоро, мабуть, матимемо можливість спостерігати його нові та цікаві витвори!

Віталіку дуже потрібна підтримка, адже лікування попереду. Хлопчик пройшов перший блок топотекану, на понеділок треба систему для тромбоконцентрату.


Софійка була уся у роботі, її увага була спрямована виключно на сніжинку. Дівчинка працювала дуже натхненно та самостійно.


Дуже приємний хлопчина Остап вирішив не зупинятись на створенні однієї сніжинки, і продовжував роботу над другою ще під час заняття. Хоч він працював дуже серйознота зосереджено, але встигав і усміхнутись :)

У відділенні хірургії діткам допомагали наші волонтери Наталка, Софія та Юля.

Дітям із відділення гематології робота над сніжинкою так припала до душі, що вони робили їх по дві-три!


Настя була в захваті від своєї сніжинки, яка розміром вийшла ледь не більша за саму дівчинку :) . Дивлячись на Настю, щиро віриш, що це мужнє маля здатне подолати будь-які перешкоди на своєму шляху. Її усмішка здатна розчулити навіть найсерйознішу людину на землі!

 

Ще одна Настя на цих вихідних була не проти пофотографуватись і попозувати на камеру! І не дивно, зробивши таку гарну сніжинку, аж хочеться похвалитись такою красою! Маленька цієї суботи була у дуже гарному гуморі, і докладала багато зусиль аби сніжинка вийшла гарна та святкова :)

 


Світланказавжди підходить до роботи із естетичної точки зору та в усьому прагне до гармонії. Варто звернути увагу, що вона не вперше створює гарні речі так, аби вони пасували до її одягу і настрою :)


Дуже захоплено створював сніжинку Ромчик Михальський. Малюк дійсно повеселішав під час заняття. Хлопчик працював із усмішкою та радісно позував для створення милих та кумедних фотографій. Ромчик продовжує хіміотерапію метотрексатом. Наразі все йде за планом, сподіваємось, так і буде!

Величезне спасибі всім, хто підтримує хлопчика!

 


Вікапрацювала дуже виважено та акуратно. Вона та її мама створювали свою сніжинку дуже злагоджено, як справжня команда, розподіливши «обов’язки» щодо творчого процесу порівну :)

           

Михайлика вигляд сніжинки і процес її виготовлення захопили настільки, що, навіть, коли його покликали із заняття, він вирішив, довершити справу до кінця і допрацювати в палаті.

          

Юля працювала дуже активно, її можна похвалити як за кількість зроблених сніжинок, так і за якість створеного, і за творчий підхід – з однієї сніжинки получився дуже елегантний капелюшок :)

            У відділенні гематології окрім дітей, активно працювали волонтери Наталката Володя.

 

Як чудово, що, на перший погляд, звичайні речі можуть приносити стільки радості малятам!!Цієї суботи ми побачили веселий настрій навіть дещо «скупеньких» на посмішки діточок!

 

БФ «Крила надії»

 

032 240 76 13

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.