Новини / Четвер, 05 січня, 2012

Привітання від сім’ї Пахолюків.

Пише Методій Пахолюк:

«Напередодні великого християнського свята Різдва Христового хочемо передати вітання та ще раз щиро подякувати і низько вклонитися всім за ту величезну допомогу, яку надали ви нам у лікування сина Андрія. Не перестаємо дякувати Богу та молитися за здоров’я всіх небайдужих людей, що допомагали нам боротися за життя дитини. Андрій мужньо витримав важке лікування - цілий рік від страшної звістки, що син хворий, до щасливої новини з Варшави, що досягнута ремісія. Це було велике щастя, велика радість та велике чудо! З таким чудовим результатом лікування нас вітали лікарі, рідні, друзі, всі,  хто нас знав і допомагав у біді, розділили з нами цю радість перемоги над хворобою.

Андрій, звичайно, молодець, що витримав цей страшний марафон довжиною в рік. Адже важко було і фізично, і психологічно, бо йшли люди, які за місяці лікування в онкогематології ставали рідними… За цей рік син став дорослішим років на десять, багато речей в житті зрозумів і переосмислив. У жовтні Андрій відсвяткував своє  20-ти річчя! Обнадійливим подарунком став результат контрольного КТ -  все добре, розсмоктуються залишкові рубці. Дуже надіємось, що страшна хвороба ніколи не повернеться.  

З 1 листопада Андрій розпочав курс таблетованої хіміотерапії для підтримання ремісії. Але у вересні виявилась ще одна серйозна проблема: під час лікування Андрієві неодноразово вливали донорську кров, через що інфікували його гепатитом В. Через гепатит його дуже болять суглоби, важко ходити, але найгірше те, що страждає від вірусу печінка, яка й так перенесла такий тяжкий токсичний удар під час хіміотерапії.  Автотрансплантацію, яку планували на вересень, поки що відкладено. Дуже надіємось, що лікування дасть бажаний результат і Андрій подолає гепатит.

Ще раз щиро дякуємо! Здоровя Вам і Божого благословення! Бажаємо Вам Веселих Різдвяних свят ! Вітаємо з Новим роком!

З повагою, сімя Пахолюків.»