Новини / Вівторок, 24 січня, 2012

Зима, фарби і творчість діточок із Дністерської :)

Не раз можна зауважити, що звичайні заняття, де дітям пропонується просто помалювати, приносять їм куди більше радості та інших веселих емоцій, аніж, більш складні, в творчому плані, ідеї.

 

Діточки із відділення хірургії та гематології цієї суботи потрудились на славу.  За допомогою малюнків вони показали нам, що зима-зимою, але декому вже дуже хочеться літнього тепла та  сонячних днів. Не дивно, що опісля зимових малюнків декілька діточок взялись за малювання весняно-літніх пейзажів :).
У відділенні хірургії малюків було не багато, проте малюночків зроблено безліч і кожен із них був дуже гарним.



Христинка спершу малювала разом із волонтеркою. Їхня спільна робота – просто чудова.  Проте згодом вирішила показати усім, що здатна сама намалювати такий же гарний малюнок, а то й кращий. Робота дівчинки об’єднує багато елементів та персонажів. Тут можна побачити дуже оригінального сніговичка жовтого кольору, саночки та зайчика, котрий лякливо виглядає із пишної ялиночки. Подивившись на таку насиченість роботи, одразу ж розумієш, який малюнок дійсно кращий :)


 
Сергій Добромильський – хлопчик-усмішка:) ! Сергійко гарно помалював на занятті і попозував для фотооб’єктивів :) Завдяки його цікавості (хлопчику дуже хотілось подивитись на фотографії), ми побачили, що фотоапарат не зберігає світлин. Таким чином, якби не Сергійко, фотографій із занять  не було б.
 


Іванко займався разом із мамою. Хлопчик почував себе досить непогано, про це свідчить як мінімум те, що малюк вперше прийшов на загальне заняття. Івасик дуже захоплено малював зиму і сніговичків. Проте на фотографії вирішив бути дуже серйозним та дорослим.
 


Юрчик Петрик працював дуже активно. Це відобразилось і на його роботі - сніговик, що є зимовим персонажем, за допомогою комбінації кольорів вийшов по весняному теплим та сповненим енергією.
Юрчик вже другий тиждень приймає темодал + промені, страшно будь-що говорити, але стан дитини трошки покращився! Просимо підтримки для малюка, як моральної, так і фінансової, адже препарат дуже дорогий и приймати його, якщо все буде добре, ще два місяці.


Діти із гематології  дуже старанно малювали. Вони також вирішили не обмежуватись запропонованою тематикою і малювати те, що їхня душа забажає. Результатом цього стала велика кількість цікавих малюнків.


    
Цієї суботи Віка не лише малювала із мамою, але й вперше самостійно створила малюнок. Творчі починання юної художниці оцінили усі! Та, це не єдина чудова новина, котра відбулась на цьому занятті. Завжди серйозна дівчинка, мабуть, вперше поділилась із нами своєю чарівною та сором’язливою усмішкою:) Жодна дитяча посмішка не залишала у мене таких приємних та довготривалих вражень!!!


    
Вікторія спершу малювала разом із мамою, проте згодом вирішила попрацювати над малюночком сама. Тим показавши, що в неї виходить не гірше, аніж у мами, і що зима вже трохи їй набридла, і що думками дівчинка вже на літній, зігрітій усміхненим сонечком, галявині. Молодчинка, сподіваємось Віка і надалі буде такою ж активною, як на цих вихідних.


    
Дуже позитивна дівчинка Соломійка також малювала дві різні пори року. Хоч зиму вона дуже любить, проте вже не проти назбирати великий кошик грибочків та духмяних квіточок.


 
За таких хлопців, як Женя переповнює гордість!!! Як би йому не було важко працювати, він наполегливо продовжував роботу над малюнком. На ньому зображено  машину, роботу над якою він продовжив і після заняття.


 
Марійка приємно здивувала нас чудовими творчими здібностями – її малюнок виконано дуже гарно. Однак, художніми вміннями уся робота не завершилась – дівчинка ще й відобразила на малюнку  міні-історію, намалювавши колядників, без яких різдвяні свята – не свята :)
Вкотре повторимось, коли скажемо, що на цьому занятті діти працювали дуже плідно, креативно та активно, але так воно і є! І це не дивно, тому що вони всі у нас  працьовиті та креативні молодчинки!

БФ «Крила надії»
032 240 76 13