Новини / Вівторок, 31 січня, 2012

Різне з тіста у львівській лікарні :)

Виготовлення найрізноманітніших виробів із тіста – древнє мистецтво, що передавалось від одного покоління до іншого. Не загубилось воно і у наших днях. На занятті, що відбувалось цієї суботи, діточки із лікарні хоч і не виліплювали фігурок, проте із захватом розфарбовували їх за допомогою акрилу.

          Малюків із хірургії ну дуже зацікавило цього тижневе заняття. Вони вирішили дарма не зволікати та розписувати фігурки одну за одною:)


 

         Минулого тижня Олежик Соболевський не мав ні натхнення, ні бажання малювати, проте цієї суботи його настрій був повністю протилежним. Хлопчик був позитивно настроєним на роботу, займався розписом фігурок дуже активно та водночас виважено, не поспішаючи. Таким чином, Олежик розписав дві іграшки, котрі дуже доповнювали одна одну як за кольоровою гамою, так  за композицією – саме під ялиночкою можна побачити такі очікувані подаруночки :)
         Стан Олежика важкий і йому надалі потрібна кров, еластичні бинти і пеленки. Величезне спасибі всім, хто допомагає дитині – без Вас батькам було б важко забезпечити хлопчику належний догляд, бо розхідні ніби і не дорогі, але йдуть шаленими кількостями. Дуже Вам дякуємо.


 
          Юрчик Петрик обрав для роботи 3 фігурки. Олень та новорічний чобіток  зроблено  у традиційному  стилі. А ось до розпису чоловічка,  Юрчик застосував власний підхід, завдяки якому фігурка вийшла дуже веселою та нестандартною :)
Юрчик має тижневу перерву у лікування – так вирішили лікарі, бо дитині щодня роблять наркоз, адже під час процедури хлопчик має не рухатись – хіба це реально для маленьких непосид? Та з четверга курс продовжать. А в середу маємо МРТ. Отже, допомога все ще дуже актуальна, і дякуємо всім, кому небайдужа доля малюка.


 
            На цих вихідних Юрчик був повністю охоплений творчим процесом, тому розписав багато виробів із тіста, котрі дуже пасували одне одному і створювали цілісну зимову картину.


 
          Іванко Удич вирішив розфарбувати оленятка та ялиночку. Хлопчина був дуже вимогливим до розпису фігурок,  тому працював дуже наполегливо. Саме це слугувало основою для отримання чудових іграшок із тіста та милої усмішки маленького сонечка :)


 
        Танічка Жишкович вже вкотре потішила нас своїм позитивом та енергійністю. Окрім цих якостей, маленька також володіє неабиякою креативністю :) Одразу ж видно, що дівчинка вклала багато зусиль у власні роботи, тому що вони дуже і дуже їй пасують.
Тетянка закінчила основний курс лікування, тепер чекаємо на обстеження і сподіваємось тільки на краще!


 
          Серйозний та дуже привітний хлопчина Ігор працював із задоволенням. Він вирішив зосередити усю увагу на розписі однієї роботи – ялиночки, котра вийшла  у нього справжньою красунею.


 
        Павлик із радістю взявся до роботи. Хлопчик працював дуже старанно і розписав дві фігурки: рукавичку та  оленятка. Оленятко вийшло ну дуже милим:)
        У відділенні гематології заняття також викликало багато захоплення серед діточок.


 
          Творчого запалу у Світланки може повчитись багато хто. Дівчинка у своїх роботах орієнтувалась не лише на кількість, але й якість розпису. Іграшки вийшли такими красивими, що просто нема слів!


 
          Соломійка вкотре працює самостійно, що дійсно заслуговує  багатьох похвал. Для розпису дівчинка обрала сніжинку та рукавичку. Мабуть маленька просто дуже хоче побавитись у сніжки :)


 
         Що не кажи, а ця маленька красуня дійсно «вклала душу» у розпис виробу, тому що такого оленяти, як у неї, ще треба пошукати. Дівчинка відійшла від звичних стереотипів і використала для розпису ті кольори, які забажала. Тому фігурка вийшла дуже оригінальною.


         Поглянувши на реакцію діточок на тему заняття, скажемо, що заняття  - просто супер! Хто знає, можливо у майбутньому наші малята спробують самостійно напекти із тіста різноманітні креативні речі. А наразі величезне-величезне спасибі нашій помічниці Анічці, яка намісила, наліпила та напекла для наших малюків цілу купу такого незвичного і такого чудового «печива» :) Аня, усі ці усмішки, в першу чергу, тобі!
         Спасибі всім, хто допомагає нашим малюкам хоч на кілька годин забути, що вони в лікарні.