Новини / Субота, 18 лютого, 2012

Сергійко Мельничук – знову в Ессен. Дуже потрібна фінансова допомога!

Лише недавно Сергійко повернувся з другої перевірки в Ессені, як 27 лютого вирушати знов. У хлопчика ретино бластома лівого ока з дуже нетиповим перебігом, адже проявилась вона у п’ятирічному віці, а не до року, як буває зазвичай.

Тепер хлопчику належить їздити на планові перевірки кожні  3-4 тижня, оскільки німецькі лікарі хочуть  певний час поспостерігати дитину, перш ніж призначати лікування.

Вже двічі Сергій був в клініці. За результатами останнього  обстеження не помічено росту пухлини, вона  залишається попередніх розмірів в пригашеному вигляді, рецидиву, на щастя, не виявлено. Наступні огляди потрібні, щоб зафіксувати найменші зміни хвороби, адже злоякісна пухлина може повестися непередбачувано.  Німецькі лікарі виписали Сергійкові окуляри, щоб підтягнути зір на здоровому оці. Обстеження батьків не підтвердило спадковості хвороби.

Щодо самої поїздки, то Сергійкові вона дуже сподобалась :) Подобається відношення лікарів, які стараються всіма способами відволікти дитину від болісних процедур, дуже подобаються прогулянки в парку. До того ж в цій поїздці Сергійко подружився з хлопчиком Костею з Києва. Загалом у Сергія багато гарних вражень від Німеччини, адже хлопчик з села і це його перші далекі мандрівки, шкода тільки, що  пов’язані вони з хворобою. 

Перша поїздка обійшлась батькам у 2600 євро, 270 євро – саме обстеження, дуже багато коштували послуги перекладача – 900 євро, дорого обійшлись білети – 1109 євро, ну і решта супутніх витрат. Наступна поїздка коштувала трошки менше – 2200 євро. Наразі батькам вже порадили перекладача, чиї послуги значно дешевші, з попереднього досвіду вони вже знають, на чому можна економити.

Проте хоча б 1000-1500 євро на поїздку треба мати, адже Сергію вже 5 років, і за нього кругом доводиться платити повність - і в літаку, і вгостьовому будиночку. На рахунок фонду наразі поступило 500 гривень – величезне Вам спасибі! Адже для сім’ї важлива зараз кожна копійка. Батьки хлопчика дуже сподіваються на допомогу небайдужих людей і дуже дякують за підтримку їх хлопчика.

Допоможіть пройти обстеження!

Кошти можна перераховувати на

реквізити фонду, вказавши  в призначенні:   Добровільна пожертва для Мельничука Сергія.