Новини / Понеділок, 05 березня, 2012

Сергійко Мельничук – добрі новини з Ессена!

           

           Нещодавно Сергійко повернувся з третього обстеження в Ессені і привіз нам добру новину!  Німецькі лікарі помітили зменшення пухлини, по краях вона починає відмирати. Але про лікування говорити ще рано, бо пухлина на тій стадії, що провокувати її не можна. Якщо цей процес продовжиться і пухлина відімре повністю, тоді лазером її видалять.

            А наразі потрібне постійне спостереження і наступний термін назначили на 3 квітня. Батьки просили збільшити перерву між оглядами, оскільки кожна поїздка обходиться не дешево, але лікарі наполягли на частих відвідинах та пояснили, що пухлина нетипова і можна чекати будь-якого розвитку подій і час відіграє велику роль.

            Отже, хоч новини і хороші, та розслаблятись ніколи. Адже місяць пролетить непомітно, а знайти потрібно 1000-1200 євро на наступний візит. 

            Ця поїздка вартувала менше, порівняно з попередніми, обстеження вже було оплачено (270 Євро) і вартість білетів на Дортмунд (300 Євро) включена в попередню поїздку. Все решта обійшлося в 600 Євро. Разом 1170.

            Сергійко їз звичайної сільської сім’ї, три поїздки в Єссен обійшлись їм в 6000 євро. Усі заощадження витрачено, усе, що можна було позичити – позичено. Остання поїздка відбулась завдяки допомозі небайдужих людей. Скільки ще буде поїздок – невідомо, але відомо, що вони будуть. Зараз батьки як ніколи сподіваються на допомогу небайдужих людей. Від кожного наступного обстеження буде залежати, як Сергійко бачитиме цей світ, і чи бачитиме взагалі.

            Дуже потрібна фінансова допомога. Наразі зібрано 900 гривень.

Кошти можна перераховувати на  реквізити фонду, вказавши  в призначенні:  Добровільна пожертва для Мельничука Сергія.