Новини / Четвер, 10 травня, 2012

Сашуня Маслєніков - терміново Віфенд і Біовен моно!

Чесно кажучи, мій стан близький до відчаю ... Щодня комусь із наших підопічних діток потрібен протигрибковий препарат або імуноглобулін.

              Ми вже викупили всі запаси львівських фарм фірм! Сьогодні я забрала зі складу останні два флакони Віфенду і замовила ще 4 на понеділок для Сашуні Маслєнікова.

            Малюк успішно проходить планову хіміотераію. Все нормально - то краще, то гірше. Але сьогодні дитина температурить. Підозрюють інфекцію, і щоб Сашко не «зліг» остаточно, відразу призначили курс Віфенду. Потрібно 6 флаконів - це 7620 гривень! Також завтра планують прокапати Біовен моно 2 флакончика - це ще 1300 гривень.

            І того Сашуні потрібно 8920 гривень. Практично на завтра. Хоча б на понеділок.

            Кожна новина в мене починається зі стійкого відчуття дежавю ... Це вже було. Зовсім недавно, буквально вчора я писала про те ж.

            Будь ласка, допоможіть нам справитися. Батьки хлопчика звичайні люди, щоб придбати 2 флакона Біовен моно, татові (чи мамі) доведеться працювати цілий місяць і від подібної арифметики мені в черговий раз робиться дуже страшно.

            Допоможіть оплатити Біовен моно і Віфенд.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Маслєнікова Олександра.