Новини / Вівторок, 26 червня, 2012

Нижник Василь - 900 гривень на МРТ.

Василько проходить лікування в хірургії ЗУСДМЦ. Завтра у нього МРТ вартістю 900 гривень.

Хлопчик нетранспортабельний, він весь час у лікарні, з травня місяця. Минулого тижня мама ділилася враженнями, як їм дозволили виїхати на вулицю - для дитини це було просто свято і море вражень, від звичайної прогулянки на вулиці! Василька дозволили вивести на каталці, він трохи побув на повітрі, погрівся на вечірньому сонечку, подивився по сторонах. І спав міцно і безтурботно всю ніч, і мама поруч з ним. Ось така от історія ...

Хлопчику не можна рухатися - «з'їджений» пухлиною шийний хребець може зламатися, як суха гілочка і все ... Васильків хребет зафіксований, він повинен тільки лежати, але дитина є дитина, і навіть в такому положенні він лякає лікуючого лікаря своєї «активністю».

Василь пройшов перший блок хімії. Тепер потрібно пройти МРТ. Дитину записали на вечір четверга, але ввечері зі стаціонару в корпус, де знаходиться кабінет МРТ можна потрапити тільки через вулицю. Здавалося б, яка дрібниця, але аналізи впали і на вулицю хлопчику знову не можна. І, для зручності транспортування, МРТ перенесли на завтрашній ранок.

Допоможіть оплатити обстеження. Дитина зі звичайної сільської родини. У Василька є брат і сестра, живуть з мамою і бабусею. 900 гривень для них дуже велика сума. Хлопчик тільки розпочав лікування, а допомога вже дуже потрібна.

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Нижника Василя.