Новини / П'ятниця, 29 червня, 2012

Орест Козак - дуже тривожні новини.

Після завершення першого курсу хіміотерапії стало відомо, що Оресту Козаку не обійтися без ТКМ. Були консультації в Києві, проводилося типування крові сестри - єдиного потенційного родинного донора, яка не підійшла, були консультації в закордонних клініках.

Дядя Ореста відправив запит до Австрійської клініки, там підтвердили необхідність алогенної пересадки і виставили рахунок на 153 000 Євро. Варіантів було два - проводити операцію відразу або проводити ще один курс хіміотерапії, а потім ТКМ. Грошей на операцію в сім'ї немає, спільними зусиллями вони змогли оплатити тільки пошук донора, тому було прийнято рішення проходити ще один курс хімії у Львові і збирати гроші.

Від цього протоколу залежить практично все. Орест повинен пройти його з найменшими втратами. Але уникнути ускладнень неможливо. Зараз у Ореста температура і важкий стан. З учорашнього дня хлопець приймає антибіотики. На понеділок потрібен Біовен моно 50мл і Гатимак по10 флаконів. Гатимак обійдеться в 800 гривень, Біовен - 6000. А грошей у родини немає не тільки на ТКМ, а й на поточні витрати.

Препарати вже замовлені на понеділок - Оресту не обійтися без імуноглобуліну, і нам дуже страшно ризикувати життям хлопця. Але всі зібрані для Ореста кошти були витрачені, знову ж таки, на Біовен моно два тижні тому.

Будь ласка, допоможіть зібрати кошти для Ореста. Попереду дуже дорога операція, яка теж буде неможлива без допомоги небайдужих людей, а на кону життя. Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Козака Ореста.