Новини / Субота, 14 липня, 2012

Допомога для Женьки Демчишина.

Женці Демчишину виповнилося 18 років ітепер він продовжує лікування в дорослій лікарні уЛьвові. Різниця між дитячим і дорослим відділеннями колосальна. Правда, хлопчика поклали в окрему палату ізолятора, де вони одні з мамою, адже враховуючи обидва діагнози, Женя, всеж-таки, особливий пацієнт.

Женя вже заступив на хімію і в п'ятницю моментально почався обвал показників. Ще вчора ми відвезли йому 2 флакона грастиму і медрол 32 мг на суму 1600 гривень. Оплатити їх потрібно в понеділок, а на рахунку для Женьки є тільки 1000 гривень. До того ж з понеділка знову знадобиться грастим - три флакона, а це ще 2100 гривень. Також, після хімії можуть знадобитися антибіотики, як в минулий раз, і багато чого ще ...

Спасибі всім, хто підтримує Євгена, без Вашої допомоги лікування було б зовсім неможливе. Сам Женька тримається, шуткує, як зазвичай, розважає лікуючого лікаря і персонал жартами. Але, все ж, хлопець дуже нудьгує у лікарні, спілкується він тільки з мамою і батьком, і шалено радий, коли його відвідують наші помічники, з якими він подружився ще на Дністровській.

Зараз Женьці дуже потрібна фінансова підтримка, в дорослій лікарні з препаратами зовсім сумно ... Будь ласка, допоможіть нашому багатостраждальному хлопчику продовжити лікування.

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Демчишина Євгена.