Новини / Середа, 25 липня, 2012

Від нас пішов Сергій Чмирук…

            Сьогодні Сергій покинув нас. Прекрасний світлий юнак, дуже чистий, дуже щирий, розумний і добрий хлопець. У свої 20 Сергій достатньо скоштував болю та відчаю, та це ніскільки не озлобило хлопця, він до останнього залишався терплячим и привітним.

            Останні дні були важкими. Загалом, останні два роки були важкими… Та впродовж цього літа Сергій був не один – Ви всі підтримували його і зігрівали своїм теплом. Останній місяць лікування фактично був паліативом, про одужання вже не йшлось, лише про зменшення страждань, та ми не говорили про це, хотілось, щоб Сергій не знав… До того ж так хотілось вірити в диво.

            Спасибі всім, хто допомагав Сергію, Ваша допомога була дуже потрібною і дарувала хлопцю хоча б короткі миті полегшення… Спасибі лікуючому лікарю, він боровся за Сергія, навіть коли вже було зрозуміло, що це кінець, не опускав рук і робив те, що залежало від нього… Нажаль, ми всі лише люди і багато що не в наших силах.

            Ми щиро співчуваємо всім, хто знав і любив Сергія. Сил батькам, вони направду зробили для нього все і навіть більше… Це так не правильно, коли батьки проводжають у вічність своїх дітей…

            М’яких хмаринок, любий…

            Вічна память.