Новини / Вівторок, 31 липня, 2012

Сімейство котиків із львівської лікарні:)

Котики – часті «гості» наших творчих занять. Думаю, не стане загадкою причина їхньої популярності: це милі, забавні комочки шерсті, котрі приносять своєму господарю масу теплих емоцій:). Прихильними до них є як дітки, такі волонтери. Тому ми вирішили присвятити цю творчу суботу саме цим кумедним тваринкам. Котиків ми створювали, складаючи їх за простими схемами орігамі.

             

               Завдяки нескладності роботи 100% включеність  у творчий процес показали усі діти, що відвідали заняття. Воно  відбувалось лише у відділенні хірургії, тому що у гематології надалі карантин.

             

            Василь Нижник, котрий цікавим чином поєднує у собі  дорослу серйозність та потужне почуття гумору, цієї суботи працював дуже плідно та активно. Разом із волонтером Сашком він зробив двох симпатичних котиків із плямистими узорами. Зацікавлює деталізація роботи – вирізано навіть такі дрібні елементи, як носики.  Також можна зауважити, що Василь не обмежився складанням лише тваринок, але й створив кораблика цікавої конструкції.   

           

            Після досить тривалої перерви, повернувся до лікарні, щоб приступити до наступного блоку хімії,  Владик Кінаш.  Варто сказати, що з останньої зустрічі, хлопчик дуже подорослішав, помужнів та повеселішав. Під час заняття Владик  багато усміхався, жартував і креативно займався. Дивлячись на його витвори не знаєш, на що перше звернути увагу. Окрім 5 котиків, погляд спрямовується і на літак та два човника.  На одного із них Владик вже примостив  тваринку:).

             

            Ліля створила чудове котяче сімейство, котре складається із трьох тваринок. Дуже кумедними вийшли їхні погляди, котики дивляться – хто куди, тому її робота виглядає дуже жартівливою та, завдяки використанню жовтих кольорів, дуже  позитивною. Можливо на цей результат також вплинула присутність на занятті сестри, котра була дуже уважною до Лілі, і коли що, одразу ж  допомагала їй.

            

            Руслан -  явний рекордсмен по створенню кішок:). У його арсеналі аж 6 таких: три великі, кожній з яких відповідає така ж кількість маленьких котиків. Усі тваринки  - різного забарвлення та характеру:). І не дивно, тому що хлопець організував роботу так, аби йому помагали двоє волонтерів:).

            І ще одна субота пройшла із усмішкою на вустах у діток, так і наших волонтерів. Із нетерпінням чекаємо наступних вихідних!:)

            БФ"Крила надії"

               тел. 240-76-13