Новини / Вівторок, 07 серпня, 2012

Женя Демчишин - знову потрібна допомога!

Всім привіт від Женьки Демчишина, нашого невтомного бійця!

Вчора Євген приїхав до лікарні продовжувати лікування. Три тижні вдома пролетіли як одна мить, але Женька встиг побачитися з рідними, погуляти у дворі і навіть з'їздити в ліс! Псувало настрій лише те, що Женін візок не призначений для вуличних прогулянок.

Поки були в лікарні, це було мало відчутно, на вулицю Євгену і так було не можна, а ось вдома це виявилося прикрою перешкодою ... Коли Женьці виділяли візок, інших, на жаль, не було, мамі і за цей довелося поборотися, та що раділи тому, що було. А зараз займатися візком ніколи, мама весь час коло Жені, сам хлопчик дати собі раду не може, а тато вдома, працює і доглядає молодшу ​​дочку.

Для продовження лікування Жені потрібні препарати метотрексат 1г 1 флакон, 50мг 1 упаковка, лейковорин 50мг 4 упаковки, медрол 32мг 1 упаковка і 2 флакона грастиму. Сьогодні ми замовили все необхідне на суму 2500 гривень. Це другий блок. Всього їх буде чотири, тобто попереду ще два блоки вартістю по 2500 гривень. А крім препаратів знадобляться ще й катетери, пелюшки одноразові, памперси для дорослих і всякі дрібниці, яких у дорослих лікарнях немає зовсім.

І грошей у родини немає. Працює тільки тато, мама весь час з Євгеном. Оплатити препарати самостійно вони не можуть, ні на цей курс, ні на два наступних. А Женька, зовсім як дитина запитує: «Мам, а я що завжди тепер буду в лікарні?» Він ще пам'ятає себе звичайним хлопчиком, без інвалідного візка, без виснажливих хімій і без судом. Це було давно, півтора роки тому, але це було! Навіть якщо Женька більше не зможе пересуватися самостійно, у нього все одно є шанс повернутися додому, де він зможе належати самому собі. За останні сім місяців хлопчик всього двічі був удома, перший раз п'ять днів і зараз три тижні.

Будь ласка, допоможіть Євгену пройти лікування, без препаратів це неможливо, а на їх покупку потрібні гроші. Женька відмінно тримається, жартує, сміється, підбадьорює оточуючих і себе, але одним гумором рак не перемогти ... Як і енцефаліт ...

Дуже потрібна фінансова допомога!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Демчишина Євгена.