Новини / Понеділок, 13 серпня, 2012

Таких дракончиків Ви ще не бачили:)

Смішні, позитивні, різнобарвні! Ось такі повиходили дракони у нашої дітвори із відділення хірургії. Хоч запал щодо цієї казкової істоти спав після новорічних свят, та ми все ж пам’ятаємо, що зараз рік «Дракона». Вирішили про це і Вам нагадати:)

             

            

              Цього  тижня заняття також відбувалось лише у хірургії. Дітям було дуже цікаво конструювати цих «тварин», тому що це не так і просто -  кожну деталь треба складати за своєю схемою. Саме це і сподобалось нашим маленьким розумникам.

           

На цьому творчому занятті Данилко Павлів аж сяяв від радості. Чому?А хіба маленькому сонечку треба для цього причини?:) А тут ще й  така «чоловіча» тема, котра ще більше посилила позитив малечі. А фотографію із кінцевим результатом його та волонтерки Лесі  праці, хоч на обкладинку  іграшки « Склади дракончика» :).

          

Робота Лесі  - незрівнянна та особлива. Її дракончик має безліч крил,  а кольори усіх елементів  - узгоджені між собою і дуже пасують одне одному. І не дивно, дівчинка була у такому ж  гармонійному станіJ. В неї він явно вийшов дракончиком-дівчинкою – дуже вишуканим та пронятим ніжністю:).

        

Іванко Удич, хоч і не приймав практичної ролі під час заняття, через те, що тема трішки за складна для маленького, та свого дракончика отримав заслужено!!! Як-не-як  - керівник процесу:).

       

А ось  Ліля  на початку творчого не могла похвалитись веселим настроєм – непросто дівчинці дається перебування у лікарні. Та побачивши дракончика , якого волонтери зробили для маленького Івасика, дівчинка сама захотіла створити своє таке «чудо». Дракон  у неї вийшов гарним, а це  в свою чергу позначилось і  на стані дівчинки – вона значно повеселішала та пожвавішала. Що дуже нас тішить:).

Розумники та розумниці із  львівської лікарні люблять не лише займатись креативними та художніми справами, а й такими, що  потребують миленнєвої діяльності. У цьому ми вже переконуємось не вперше і радіємо, що дітвора із Дністреської така багатогранна і талановита!!

Чекаємо із нетерпінням наступної суботи, тому що окрім відділення хірургії до нас знову приєднається гематологія:). 

БФ"Крила надії"