Новини / Четвер, 18 жовтня, 2012

Не стало Жені Демчишина.

              Сьогодні вночі від нас пішов Демчишин Женька. Майже все життя Жені було боротьбою, у хлопця було два ворога – енцефаліт і лейкемія, і хоч втішних прогнозів у хлопця ніколи не було, та своїм оптимізмом і волею до життя він нікому не давав опускати рук.
Женька був особливим, дуже особливим хлопчиком, завжди жартував, завжди прагнув спілкування, надзвичайно любив творчі заняття, завжди радів відвідувачам. Прикутий до візка, з паралізованою рукою, зі значними порушеннями мови він прагнув жити і радів кожній миті, він був по дорослому терплячий і по дитячому безпосередній.
              Днями у Женьки вистрілив третій рецидив… Тиждень тому вдома він вже навіть пробував ходити, добре розмовляв, обдзвонив всіх своїх знайомих. А в п’ятницю прокинувся весь у синцях. В понеділок прийшли аналізи, у вівторок приїхали в лікарню, в середу Женька вже впав в кому – відбувся крововилив в мозок.
              Він не приходив до тями, не знав, що все вже незворотньо…
              Величезне спасибі всім, хто допомагав і підтримував хлопчика – Ви навіть не уявляєте, як Ви були необхідні Женці! Все лікування стало можливе завдяки Вам, і всі полегшення і покращення стану Жені також відбувались завдяки Вам.
              Сьогодні наш хлопчик повернувся додому.
              Вічна пам’ять світлому Ангелу.
 

БФ «Крила надії» 050 370 90 02