Новини / Понеділок, 26 листопада, 2012

Яскраві сови із гофропаперу у ЗУСДМЦ:)

На зміну минулотижневим котикам цього заняття прийшли не менш дивовижні тваринки – сови, яких до речі, багато хто вважає чимось схожими на киць:). Не зважаючи на те, що ці птахи мають тьмяне, неяскраве забарвлення, діти із відділення гематології та хірургії вирішили дещо поексперементувати із кольором, та створити із гофропаперу барвистих та насичених сов, яких годі й шукати в реальному, не творчому, світі:) «Мудрі» пташки дуже сподобались діткам, ще б пак – вони у нас справжні розумники та розумниці :).

               Починаємо із творінь відділення гематології!

Юлічка Репчак працювала у звичному для неї темпі та стилі. Виважено і так невпевнено, ніби відвідала заняття вперше:). Та причин для нерішучості немає! Нічна тваринка у руках маленької майстрині перетворилась на сонячного та позитивного жителя морських узбережь :). А завдяки язичку, можемо із впевненістю сказати, що вона ще й дуже балакуча. Така собі, цікава суміш сови із папугайчиком:).

У роботі Настіньки Садури дивним чином відчувається і спокій, й енергія. А  цей ефект, мабуть, пов’язаний  з поєднанням у виробі холодного та гарячого кольору. Маленькій разом із татом вдалось створити красиву сову дівчинку. Те, що це представниця прекрасної статі – не виникає жодних сумнівів! Також додамо, що не важко зауважити озитивні зміни у настрої малечі – ще колись неговірка та  пригнічена  дівчинка, сьогодні «щебече» та щиро посміхається!:) Сподіваємось,  хороший настрій зростатиме із кожним заняттям більше та більше!

Після кількатижневої перерви до відділення повернувся  Назарчик Трегуб.  Про наші заняття хлопчик не забув, і одразу ж включився у креативну роботу. У малюка вийшла гарненька і патріотична сова :).

Перше, що впадає у вічі, коли ми дивимось на тваринку Олеся, це власне – її очі, красиві та великі-превеликі:). Що дуже важливо для сови,  як нічної пташки!

Іванко – малий непосида та говорун,  цієї суботи був вірний сласному стилю:). Від засмученого хлопчика, якого ми бачили минулої суботи не залишилось і сліду:). Та зараз переходимо власне до роботи маленького. Як і завжди Іван вміло «виправляв» татові доробки, потім був зайняти безліччю інших важливим справ. Йото із татом виріб – багатоколірний, що робить тваринку кумедною та позитивною:).

Ніжна, мила та симпатична… Усе це про сову Демянчика Гирича. А результат очевидний та прогнозований, тому що хлопчик чудово та натхненно попрацював на творчому.

Яка гарненька сова получилась у Мартусі та її мами!..Елементи виробу настільки гармонійно поєднані між собою, що від нього не відвести погляду! Це просто надзвичайна робота!

А тепер переглянемо якими ж різнобарвними пташками можуть похвалитись діти із хірургії!

Справжню працьовитість та силу характеру показала нам Христинка Зеленюк. Цей тиждень був дуже непростим для дівчинки,  та вона мужньо приступила до роботи і створила фантастичний виріб:). Сова Христинки – справжня красуня, як і сама Христинка!

Пташка Олекси – справжній кольоровий вибух! Робота – дуже тепла та весела. А дотепна вона не лишень через насиченість кольорів, а й завдяки тому, що оченята пташки зроблено з основ ніжок:).

Сповненою літньою енергією та позитивом вийшла сова у цього маленького творця! Краса тай годі:).

Це не просте заняття вимагало від діток та волонтерів витримки та тривалої праці. Та воно показало нам, що для малечі із гематології та хірургії немає неможливих завдань! Вони створили яскравих та кумедних сов, із такого улюбленого їм гофрованого паперу. І як це вже традиційно повелось, на завершення статті додамо, що вони – справжні молодці1

Ідею запозичено у школи мистецтв Оксани Бондарук

БФ"Крила надії"

тел.240-76-13