Новини / Четвер, 06 грудня, 2012

Андрій Пахолюк – найкращі новини!

Андрій Пахолюк вже вдома,19 листопада його прооперували.

             Мені знову бракне слів, як тоді, коли ми збирали кошти на операцію і сума здавалась захмарною. Та після останньої новини про Андрія – сталось справжнє диво і однією сумою збір було закрито! На наступний день на рахунок фонду для Андрія поступило 50 000 гривень від Заядної М.О. Ми безмежно вдячні цій людині, як і всім решта нашим дорогим благодійникам, які допомагають здійсненню мрій наших підопічних. На наступний день зібрані кошти у розмірі 61 600 гривень були переказані Андрію.

            Перед операцією всі дуже нервували, і Андрій, і батьки, та й ми зрештою... Та операція, вірніше її перший етап, пройшла добре. Під місцевим наркозом Андрію замінили лівий суглоб. Хлопець не просто був у свідомості, протягом всієї операції він розважав лікарів байками та анекдотами :)

            Фактично на наступний день Андрій вже ходив, спершу по лікарні, потім і на двір. Самопочуття одразу стало прекрасним, біль пройшов, а з ним і депресії та страхи. В лікарні хлопець пробув 10 днів і його відпустили додому.

            Лівий суглоб був уражений більше, лікарі сказали, що він був «з’їджений» вщент, тому в першу чергу міняли його. Коли він остаточно приживеться, відбудеться другий етап операції – замінять правий суглоб.

            Андрій надзвичайно задоволений результатом операції і безмежно вдячний всім, хто йому допоміг. До наступного етапу він готовий, на грунті такого тотального позитиву та оптимізму навіть правий суглоб перестав боліти і майже не дошкуляє хлопцю! Андрій вже може повноцінно займатися своїми справами, вільно пересувається та ходить куди йому заманеться :) І завдячує він цим всім Вам, хто підтримував, допомагав та молився.

            Спасибі Вам за Андрія, і за всіх дітей, які живуть сьогодні тому, що вчора Ви не пройшли повз!

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02