Новини / Четвер, 06 грудня, 2012

Христинка Зеленюх ще в реанімації.

           Христі Зеленюх  надалі потрібна допомога. Тиждень тому наша мужня дівчинка потрапила до реанімації
 у важкому стані, що стрімко погіршувався. Другий блок довелось перервати. Христинка то поверталась до свідомості, то «провалювалась» і марила. Все це було дуже страшно.

            Зараз дівчинка все ще у реанімації. Її стан надалі залишається важким, але зараз вона хоча б стабільна. Лікарі продовжують боротися за неї. Але надзвичайно важливою зараз є воля до життя самої Христі, а тут нашій дівчинці немає рівних.

            Весь тиждень Христинці вводять довенне харчування Кабівен 1540мл, антибіотики та знеболююче. Для дівчинки поступило на рахунок фонду 900 гривень та витрачено вже понад 9000 гривень – спасибі величезне всім нашим благодійникам, адже для сім’ї дівчинки така сума є надзвичайно великою.

            Зараз Христі знову потрібен Кабівен – упаковки вартістю 400 грн вистарчає на дві доби, а скільки Христинка ще буде потребувати довенного харчування – не відомо, залежить від її стану, а він хоч і стабілізувався, проте не можна сказати, що покращився. Ну і антибіотики, квамател, кетонал – близько 600 гривень в тиждень йде на супутні препарати.

            Ми просимо всіх підтримати Христинку, вона надалі потребує фінансової допомоги та Ваших молитов.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Зеленюх Христини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02