Новини / Четвер, 13 грудня, 2012

Чучман Дмитрик – 3500 гривень на завтра!

  

            Дмитрик Чучман  надалі знаходиться в реанімації. Два тижня лікарі не наважуються відпустити малюка в палату. Вже ніби було все нормально, але вирішили все ж таки поспостерігати ще кілька днів. А вчора виявили пневмонію.

            Дмитрик бореться, він сильний хлопчик, з ним батьки і найкращі лікарі центру. На завтра йому потрібен Біовен моно 2 флакона по 50мл вартістю 660 гривень кожен і один шприц Нейпогену вартістю 1230 гривень.

            Також Дмитрик надалі харчується в основному через катетер і йому потрібне спеціальне харчування Кабівен центральний. Наразі потрібно 2 упаковки по 1540мл, їх вистарчить до понеділка – це ще 750 гривень. Плюс 300 гривень фільтр для тромбоцитів.          Всього потрібно 3500 гривень. Для Дмитрика на рахунок фонду поступило 1800 гривень, однак витрачено вже понад 7500, і за те, що ми змогли витратити ці кошти для малюка, ми дуже вдячні усім нашим дорогим благодійникам, адже саме Ви допомагаєте нам триматись «на плаву».

            Дмитрику дуже потрібна фінансова допомога, Ваша підтримка та молитви. Спеціальне харчування обходиться близько 1500 гривень в тиждень, а крім цього потрібні ще і ліки, і сети для тромбоцитоферезу, і обстеження. Будь ласка, підтримайте малюка!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Чучмана .

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02