Новини / Четвер, 27 грудня, 2012

Христинка Зеленюх. Новини.

Христинка мужньо бореться за своє життя.

На перший погляд, хороших новин все ще немає, але дівчинка з нами і це вже можна вважати справжнім дивом! Майже весь місяць Христя у реанімації – кілька днів вона провела в палаті  і знову довелось повернутись в інтенсивну терапію. 

            Весь цей місяць Христинка нічого не їсть, лише спеціальне харчування, яке капають через вену, навіть суміш Фрезубін дівчинка пити не може – одразу все вертає… Ніяка їжа не засвоюється ослабленим організмом, так що лікарі змушені були поставити зонд.

            Христя дуже втомлена, дівчинка просто без сил, та все ж таки проявляє інтерес до оточуючого світу, заглядає в інтернет, запитує, скільки залишилось до Нового року, із цікавістю переглянула все, що їй приніс Миколай, просить показати їй дзеркало, словом намагається «тримати руку на пульсі».

            Попереду свята, більшість з нас піде на зимові канікули, хтось поїде відпочивати, хтось святкуватиме вдома, але лікарні на канікули не закриваються, хтось залишиться у палаті, а хтось навіть у реанімації. Нашій дівчинці, щоб спокійно пережити вихідні, потрібно близько 18 літрів Олікліномелю, 20 літрів Фрезубіну Енергія, та 5 упаковок Еліміналь гель, в грошовому еквіваленті це понад 7200 гривень. Це лише харчування, не враховуючи препаратів, які також можуть знадобитись.

            На рахунку фонду для Христі є 2600 грн – величезне спасибі Корнілову В.І., і всім Вам, з чиєю допомогою ми купуємо дівчинці харчування та препарати весь цей час! Потрібно ще 4600 гривень, тоді завтра ми зможемо закупити харчування і забезпечити дівчинку хоча б тим, що однозначно знадобиться.

            Христі дуже-дуже потрібна наша допомога і підтримка, наші молитви і побажання, дівчинка надзвичайно страждає, але дуже хоче жити завтра. Ми віримо в новорічне диво для Христі, воно обов’язково станеться!

            Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Зеленюх Христини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02