Новини / Четвер, 03 січня, 2013

Погуляєв Богдан – терміново 7200 гривень на Біовен моно!


            Перед самим Новим роком Богдан Полгуляєв заступив на планову хіміотерапію і зараз в хлопця повне падіння аналізів. Потрібен Біовен моно, як часто буває «на вчора» і аж 11 флаконів – Богданчик парубок великий…

            Нема гірше як залишитись в лікарні з низькими аналізами на вихідні, коли весь світ святкує, коли нереально знайти донорів, коли не працює половина фарм фірм і коли ніде взяти кошти на дорогі препарати, від яких залежить життя.

            На Біовен моно для Богдана потрібно 7200 гривень, без препарату хлопець не викарабкається, а попереду в нас знову багато вихідних святкових днів. На вчора Біовен моно позичили в іншої дитини, ліки вже замовили, сьогодні Бодя їх отримає і, звичайно, їх потрібно оплатити. Для Богдана на рахунку фонду є 500 гривень, потрібно ще 6700.

            Богдан дуже веселий компанійський хлопець, ліпший друг всіх малюків у відділенні і постійний відвідувач наших занять з арт-терапії, на яких встигає не лише попрацювати творчо, але й розсмішити волонтерів та розважити маленьких товаришів :)

            Будь ласка, допоможіть оплатити Біовен моно для Богдана. Хлопець зараз дуже потребує нашої допомоги.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Погуляєва Богдана.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02