Новини / П'ятниця, 29 березня, 2013

Артишко Тарас – дуже низькі аналізи, дуже потрібна допомога!

Критична ситуація склалась у Артишка Тараса. Хлопчик проходить перший протокол, зараз по плану блок Цитозару, і на другий день після введення маємо повне тотальне падіння аналізів!
             
   
 
             Тарасик дуже слабкий, не встає і не ходить, другий день тихенько лежить на ліжку, згорнувшись калачиком …
            Стан погіршився так різко, що сьогодні хлопчику назначили багато дорогих препаратів – 5 шприців Грастиму, 15 флаконів Меронему, 20 флаконів Флуконазолу і 15 ампул Лорікацину на загальну суму 8850 гривень. Всі ці препарати потрібні з завтрашнього ранку, та купити їх ми не можемо, бо для хлопчика залишилось лише 3400 гривень.
            Сьогодні ми замовили лише частину препаратів, щоб Тарасу хватило до понеділка, бо якщо не почати курс антибіотиків при таких показниках, то в понеділок може бути просто пізно… І ці ліки ми змогли купити лише завдяки Вам, всім, хто відгукнувся на попереднє прохання для Тараса. Тоді ми змогли оплатити Гристим, Біовен і навіть залишити невеличкий запас. 
            З Тарасом в лікарні бабця, маму відпустили додому відпочити. Звичайно, про відпочинок вже не йдеться, лише додаткові нерви і переживання, ще й через погодні умови автобус в село сьогодні не доїхав, так що мама навіть не може пригнати у лікарню…
            Будь ласка, допоможіть закупити ліки для Тараса! Стан хлопчика дуже важкий і без необхідних препаратів його не витягнути…
            Дуже потрібна допомога!
           
Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Артишко Тараса.
 
 
 
Координатор адресної допомоги   
Марина Анісімова 050 370 90 02