Новини / Субота, 06 квітня, 2013

Петигирич Максимчик – великі перемоги маленького хлопчика!

У Львові проходить лікування маленький Максимко Петигирич. У Макса Рабдоміосаркома малого тазу – підступна і агресивна пухлина, яку, однак, можна подолати, якщо все зробити вчасно і правильно.

 

З Максом так і було. Пухлину виявили вчасно, одразу приступили до лікування, пройшли ХТ, прооперувались, продовжили хімію і отримали позитивну динаміку лікування – Максимчик виявився сильним хлопчиком з не аби якою волею до  життя, і не зважаючи ні на що, впевнено відсвяткував свій перший день народження!

Зараз обстеження показало що все йде добре, однак, це ще не кінець лікування. Попереду у Макса курс препаратом Вінорельбін – на даний момент це єдина надія малюка на щасливе і здорове життя. Розпочинати його Максимчик готовий хоч вже – аналізи дозволяють, та, нажаль затримка за самим препаратом.

На весь курс малюку потрібно 21 флакон Вінорельбіну 10мг на суму 11550 гривень і коштів на його купівлю у батьків немає. Але, щоб розпочати лікування, потрібно хоча б 4 флакончика на перший блок – препарат вводиться раз в тиждень протягом трьох тижнів, а потім робиться тиждень перерви, і так повторюється пів року.

4 флакона – це 2200 гривень. Будь ласка, допоможіть зібрати їх для Максимка! Чим скоріше маленький розпочне хімію, там більше в нього шансів перемогти, однак, зволікати хвороба не дозволить…

А Максимчик дуже хоче жити, він натхненно вчиться ходити, розмовляти і докладає максимум зусиль, щоб розібратись у цьому складному світі :)

Малюк дуже чекає на нашу допомогу!

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Петигирича Максима.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02