Новини / Вівторок, 16 липня, 2013

Мазурик Соломія – потрібна допомога.

Знайомтесь - ця крихітка наша нова підопічна.

Соломійка Мазурик проходить лікування в гематології ЗУСДМЦ. Малеча лише розпочала хіміотерапію і всі плани одразу пішли не так. Мали заступати на хімію, та почалась інфекція, дитину перевели в реанімацію, прокапали курс антибіотику  – у відділенні капати побоялись, бо дитина важко його переносила.

Після реанімації планували робити МРТ, та обстеження відмінили – впав білок і всі решта показники. Обстеження відклали на невизначений термін. Та Соломійка у надійних руках і ми дуже сподіваємось, що з наступного тижня хімію таки розпочнуть.

На хімію дівчинці потрібен препарат Літак – з ним Соломійці допомогли наші друзі і партнери МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього», за що ми їм щиро вдячні – препарат вже у відділенні, чекає свого часу.

Та ще, до початку хіміотерапії дівчинці планують ставити вшивний катетер по типу Бровіак вартістю 1600 гривень. Ці катетери дуже полегшують проходження хімії нашим малюкам, а для таких крихіток як Соломійка він є вкрай необхідним. Для дівчинки поступило 600 гривень. Потрібно ще 1000 гривень на катетер і 900 гривень на МРТ, яке, сподіваємось, ближчим часом таки зроблять.

Ми дуже вдячні всім, хто вже допоміг дівчинці коштами та здавав для неї кров і тромбоконцентрат, поки малеча була в реанімації. У Соломійки 1 (+) і допомога донорів їй знадобиться ще не раз. Дякуємо Вам!

Дуже просимо допомогти з оплатою катетера і МРТ. Сподіваємось, обстеження не виявить нічого поганого, а катетер зробить перебування у лікарні хоч трішечки легшим.

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Мазурик Соломії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02