Новини / Субота, 07 вересня, 2013

Марічка Кінаш – два діагноза одразу.

У відділенні гематології ЗУСДМЦ на даний момент проходять лікування троє дітей з синдромом Неймеген.

 

Річ в тому, що при цьому синдромі збільшується ризик виникнення лімфомних пухлин, так троє дітей з педіатрії стали нашими підопічними з приводу Лімфоми Годжкіна.

Одна з них – Марічка Кінаш, весела і світла дівчинка зі Львова, терміново потребує допомоги. Лімфому у Марічки виявили зовсім недавно, в вересні їй зробили операцію і одразу розпочали лікування. Та хімію довелось відкласти, тому що розійшлися шви. Зараз дівчинці терміново потрібен антибіотик Дорібакс – 5 флаконів вартістю 315 гривень кожен на суму 1575 гривень.

Будь ласка, допоможіть оплатити ліки, купити їх самостійно мама не в змозі. Антибіотик потрібен вже і часу на збір коштів фактично немає. Без антибіотику Марічка не зможе продовжити лікування яке і так обіцяє бути важким, тому ми, як часто буває, змушені були взяти його в борг, щоб забезпечити Марічку ліками на вихідні, і в понеділок цей борг потрібно оплатити.

Марічка дуже життєрадісна і весела дівчинка, у неї двоє молодших братів і молодша сестричка. Сім’я велика і дружна, але зараз їм дуже важко і дуже  потрібна моральна підтримка та фінансова допомога.

Будь ласка, допоможіть Марічці пройти лікування.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кінаш Марії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02