Новини / П'ятниця, 24 січня, 2014

Решетняк Сергійко – допоможіть пройти обстеження!

Є трошки новин про нашого випускника Сергійка Решетняка. З вересня місяця Сергійко вдома, хлопчик вже завершив підтримуючу хіміотерапію і тепер потребує лише контрольних обстежень.

 

           Почувається малюк прекрасно, вдома дуже цікаво і весело, можна бавитись, гуляти, вчитися. Сергійко завжди відрізнявся особливою цікавістю – зараз хлопчик вчить дорожні знаки і прапори різних країн, дуже цікавиться військовими відзнаками, у не повних три роки вподобання у Сергійка сугубо чоловічі :)

            Попереднє МРТ, яке робили в вересні, по закінченні лікування, показало, що все чисто. На наступному тижні час чергового контрольного МРТ голови та двох відділів хребта. Вартість обстеження 3300 гривень. Коштів на оплату обстеження, нажаль,  немає.

            Мама виховує Сергійка одна, батько не допомагає. Попереднє обстеження ми оплатили завдяки пожертвам небайдужих людей. Зараз іншого виходу, як просити про допомогу, також немає.

            Ми розуміємо, що ситуація в країні надзвичайна, ми розуміємо, що зараз важко всім… Однак, наші діти, вони були і є, вони потребували підтримки і потребують її зараз, і вони не винні, що їх лікування припало на такі важкі для всіх нас часи. Може здатись, що потреба в обстеженні не є вже аж така нагальна, і з цим можна зачекати. Ні, коли мова йде про нейробластому – чекати не можна ніколи!

            Будь ласка, допоможіть оплатити обстеження!

           Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Решетняка Сергія.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02