Новини / Понеділок, 24 лютого, 2014

8000 до п'ятниці - Вентавіс для Оксани Куліш!

Гадаю, ви пам’ятаєте тендітну дівчинку, якій восени ми збирали кошти на обстеженні в Гіссені? Так, це Оксана Куліш – вродлива жінка, чудова мама і наш незламний боєць! І зараз Оксані знову вкрай потрібна наша допомога!

           Восени Оксана відвідала університетську клініку Гіссена – поїздка стала можлива завдяки вам, адже саме ви зібрали для неї 9500 Євро. Повернулась наша дівчинка з хорошими новинами – пересадка, за яку йшла мова і якої боялись всі, не лише сама Оксаночка, наразі не потрібна. Але, вона не потрібна за одної умови – Оксана має щоденно приймати життєво необхідні ліки –  Вентавіс і Реваціо.

            Вартість річного курсу – понад 600 000 гривень. Вартість захмарна, якщо чесно… Половину цієї суми оплачує держава (сподіваємось, так і буду), однак, другу половину має сплатити пацієнт, тобто Оксана. Цих коштів у неї немає.

            На місяць їй потрібно 4 упаковки Реаваціо вартістю 32000,00 і 2 упаковки Вентавіса вартістю 18252,00. Половина цієї суми – 25126 гривень, ці кошти потрібні щомісяця і зараз їх у Оксани нема, як і у нас. А Вентавіс закінчується вже в пятницю і на суботу препарату немає. А без препарату… Оксана має ЩОДЕННО приймати життєво необхідні ліки! Інакше – пересадка.

            Одна упаковка Вентавісу – 9126 гривень. З резервів фонду для Оксани ми можемо докласти лише 1100 гривень. 8026 потрібно зібрати до пятниці – тоді ми виграємо два тижні, щоб зібрати решту.

            Сама Оксаночка хоч фізично почувається наразі добре, морально і емоційно просто на межі зриву, вона тримається, однак лише надія на допомогу небайдужих людей  і маленький Владислав не дають їй зійти з розуму. Оксана у розпачі, і це не дивно, адже без препарату їй показана пересадка серця та легень – а це вже зовсім інші суми і зовсім інші ризики. Будь ласка, давайте не допустимо цього!

            Будь ласка, допоможіть врятувати маму 5-річному хлопчику!

  Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Куліш Оксани.

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02