Новини / Понеділок, 10 березня, 2014

Врятувати зачаровану принцесу!

У гематології ЗУСДМЦ проходить лікування тендітна і дуже гарна дівчинка – Марічка Кінаш. Я не дарма назвала дівчинку зачарованою принцесою, Марічка особлива дівчинка, дуже добра, дуже терпляча, талановита і зворушливо вродлива. У багатодітній сім’ї Марічка найстарша і в свої 15 років «винянчила» двох братиків і сестричку, допомагаючи мамі :)

Марічка Кінаш сонячна і світла дитина, незважаючи на два важких діагноа, які випали на долю цієї тендітної і дуже сильної дівчинки – синдром Неймегена (генетичне захворювання) і лімфома (онкологія).

Від чертерга наша принцесса в реанімації у важкому стані. Кілька днів Марічка навіть не дихала самостійно. На щастя, зараз їй трошки легшее, вона дихає вже сама, але тільки з допомогою кисневої мазки. Марічці потрібен антибіотик Цимевен – саме на ньому дівчинці швидко стало краще, та з препаратом є дві проблеми, по-перше, його немає в продажі, а по-друге – на нього немає коштів…

Потрібно 5 флаконів, три з них ми знайшли у Львові, ще два – у Рівному. Завтра їх обов'язково потрібно оплатити. Загальна вартість – 1880 гривень, а є лише 700. На завтра потрібно ще 1180 гривень, і залишається сподіватись, що цих 5 флаконів вистарчить, щоб Марічкині легені запрацювали на повну силу.

Будь ласка, допоможіть цій особливій дівчинці! Два діагноза – це надто багато для однієї тендітної дівчинки, проте, ні Марічка, ні мама не здаються, у них дуже дружна сім’я, молодші також дуже підтримують і люблять свою сестричку, і дуже сподіваються на допомогу небайдужих людей.

Будь ласка, допоможіть продовжити лікування!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кінаш Марії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02