Новини / Середа, 19 березня, 2014

Нутріфлекс для наших хлопчиків!

 

          Нажаль, у Львові, що не день, то важче і я з острахом починаю дивитись на свій телефон, що повідомляє мені про нові і нові потреби наших малюків… Спочатку Іринотекан для Лесюка Віталіка, потім Віфенд для Кінаш Марічки, сьогодні нутріфлекс для Маццінті Святослава і Полуситка Павла.

            Обидва хлопчика знаходяться в реанімації в дуже важкому стані. Павла ми навіть не мали ще нагоди сфотографувати, з Святославом ми знайомі давно. Обом потрібен Нутріфлекс спеціальний – довенне харчування, адже звичайну їжу діти їсти не можуть через свій важкий стан.

            Нутріфлекс потрібен на завтра і замінити його нічим. Вартість упаковки – 1300 гривень і щодня він дорожчає, як і все інше… Але вибору у нас немає, діти не можуть залишитись без харчування.

            Будь ласка, допоможіть нашим хлопчикам! У кожного з них ситуація надзвичайно важка, а резерви фонду тануть з такою швидкістю, що у нас починається паніка і, боюсь, що з дня на день, нам доведеться відмовляти нашим підопічним – я не хочу думати про це сьогодні, однак, від реальності дітись нікуди …

            Будь ласка, допоможіть нашим дітям! Дуже потрібна фінансова допомога і ваші молитви!

 

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02