Новини / Середа, 19 березня, 2014

Магнітики на холодильник:).

Якось незаміченим пройшов повз нас символ цього року «Коник», і жодне заняття не було присвячене цій тваринці. Ось, ми і вирішили виправити таку прогалину і взялись за виготовлення конячок. Та це була не звичайна іграшка, вона послугувала діткам із Дністерської магнітиком на холодильник:).

               

Хоч ідея та основа для всіх малят була однаковою, кожен творець із відділення хірургії виготовив свій неповротний та оригінальний виріб.

               

Ось наприклад, Олежику вдалось зробити аж три коника, і всі вони вийшли несхожими між собою. Адже для кожного вибрано власний колір та вирізано цікаві декоруючі елементи. І все це, звісно ж, нас не здивувало, тому що Олежик - дуже креативний хлопчик, який ще ні разу не створив нічого без особливої родзинки, яка так притаманна усім його роботам!

Цією ж властивістю може похвалитись і Міша! Хлопчик – не лишень творчий, а й дуже самостійний!Всі до останньої деталі мають бути виконані ним, і ніким іншим:). Це стосувалось і виготовлення магнітиків, які вийшли просто чудовими!

Яскравий і чимось морський коник  - справа рученяток усміхненого Андрійка Мізуна та його мами. Який під враженнями від минуло тижневих кульок-квіточок  знову вирішив сфотографуватись із повітряною кулькою, цього разу, біленькою:).

Не дивіться, що Лук’янчик часто набурмочений. Це лиш для фотографії він такий! А поза обєктивом – енергійний та веселий малюк! І досить креативний:). Чого лиш вартий його весняний коник, просто краса!

А тепер переходимо до діток із гематології та їхніх симпатичних виробів.

Яке ж чудо - ця маленька Лідуся! Не перестаю їй дивуватись - активність, балакучість та кількість усмішок на хвилину цієї суботи просто зашкалювала! Та ось у творчу діяльність вона була не особливо задіяна і цю місію переклала на маму, яка з радістю взялась за виготовлення магнітика.

«А знаєте що?» - найчастіше та найбільш інтригуюче запитання цієї суботи, а задавав його Максимчик Гонський:). І продовжував цю фразу кумедними розповідями. Та хлопчик не лише балакав, а й навирізав безліч коників із паперу і, до речі, дуже цьому тішився.

А це, дві надзвичайно чарівні та милі дівчатка, Ляна та Катруся. Такі різні, і водночас схожі власною наполегливістю та любов’ю до творчості. Катруся працювала із татом і створила яскравого коника із довжелезними ніжками. А Ляночка захотіла аби її тваринка була вся в крапочку. І до речі, опісля виготовлення магнітика, вона взялась за малювання і зобразила на аркуші бурхливі заметілі, гори й сонечко. І цей шедеврик вирішила подарувати нам. Дуже дякуємо за такий подарунок!

Красивого коника зробив і самостійний та сором’язливий Миколка.

А ось іще роботи діток, які не захотіли фотографуватись.

І знову дуже вдячні Анні з Горлівки за солодощі, які наші діточки із радістю скуштували до чаю:).

      

БФ"Крила надії"