Новини / Понеділок, 02 червня, 2014

Пилипчак Олег – потрібна допомога!

У Львові проходить лікування 17-ти річний Олежик Пилипчак. У хлопчика хронічне захворювання нирок V стадії і рано чи пізно йому знадобиться пересадка нирки. Власне, хлопчик вже з грудня місяця на діалізі…

            Олег  живе зі старенькою бабцею і молодшим братом. Тато помер, мама долею дітей не цікавиться. Олег хворіє з дитинства, та недавно хвороба почала прогресувати і стан різко погіршився. Живе Олег в Сокальському районі і тричі на тиждень приїздить до Львова на діаліз. На щастя, возять його лікарняною машиною, ще й на пару з Іринкою Павлишин і Ірина мама пильнує і за ліками, і за аналізами, і за режимом.

            Зараз Олежику потрібно оплатити Гепарин 10 ампул – 500 гривень і аналіз на вітамін Д та Паратгормон – 400 гривень. Живуть вони, як ви розумієте, на Олежика і бабину пенсію, і якщо ліків немає у лікарні – а зараз якраз такий період, то в Олега в місяць до 1000 гривень йде на підтримуючі препарати. Зараз потрібно 900 гривень.

            Будь ласка, підтримайте Олежика. Він оптиміст і дуже здібний хлопчик. В 17 років можна бути дорослим, однак деяких проблем вирішити Олег не може, наприклад, заробити кошти собі на лікування. 1000 гривень в місяць – не надто велика сума, однак взяти її хлопцю немає де.

            Ми дуже просимо, не оминути Олега увагою. Усі наші діти потребують уваги і підтримки, та у більшості, на щастя, є батьки, які дбають за них. А у Олега є брат 10 років і 80-ти річна бабця, і за них дбає Олег :) Будь ласка, допоможіть нашому мужньому хлопчику!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пилипчака Олега.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02