Новини / Середа, 18 червня, 2014

Софійка Пирожак – 5 050 гривень на Фрезубін та підгузники.

            Минув ще один місяць і настав час закуповувати Фрезубін та підгузники для нашої Софійки Пирожак. Ви допомагаєте дівчинці вже майже рік і за цей час для дівчинки було закуплено спецхарчування і підгузників на 42 000 гривень. Дякуємо всім вам! За цей час і завдяки вашій турботі Софійка виросла, поправилась і подорослішала :) І справа не тільки в спеціальному харчуванні, яке вживає Софія – справа у вашій любові, бо лише те, що робиться з любов’ю, йде на користь:)

            З понеділка потрібно знову замовляти Фрезубін 32 літра і підгузники Ліберо «7» 7 упаковок, бо наразі дівчинці підходять лише вони – дорослі памперси ще завеликі, а от з дитячих Софія поступово виростає.

            На купівлю всього необхідного потрібно 5150 гривень – ціни виросли в півтора рази, як і на все інше… Зібрано для Софії наразі 100 гривень. Перекрити потребу резервними коштами, як ми робили не раз, нажаль, ми не можемо, через відсутність цих самих резервних коштів. А залишити дитину без харчування не можемо теж.

            Тому вкотре просимо допомогти нам оплатити Фрезубін і підгузники. Нам всім зараз дуже важко, і потреб у нашій державі надзвичайно багато, та завжди найбільше страждають найменш захищені, такі, як Софія.

            Будь ласка, допоможіть дитині!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02