Новини / Четвер, 19 червня, 2014

Лейковорин для Буйни Юрчика – 1001 гривня!

Юрчик Буйна – маленький пацієнт львівської хірургії.


            Зараз хлопчик може посміхатись, говорити, їсти самостійно, а на початку лютого, коли він повернувся додому після важкої операції, малюк не видавав ніяких реакцій, ніяких емоцій і до початку хімії йому навіть не давали ніяких прогнозів, більше того, вже те, що хімію змогли розпочати – було дивом.

            Та Юрчик виявився впертим хлопчиком і дуже швидко відбив у хвороби свої позиції – він заново навчився рухатись, спілкуватись, сміятись і бавитись:) Звісно, що і парез, і дискоординація, і м’язова слабкість ще присутні, однак, Юрчик до початку лікування і Юрчик зараз – це два різних Юрчика:)

            Зараз хлопчик проходить протокольне лікування – він один з тих малюків, для кого  ми просили набір реактивів і саме він з вашою допомогою продовжив хіміотерапію Метотрексатом. Метотрексат – дуже важка хімія, яка покликана вбити пухлину, та паралельно вона отруює і здорові клітини. Так відбулось і в Юрчика – Метотрексат діє на ракові клітини, однак викликає сильну інтоксикацію в організмі хлопчика і щоб подолати її, малюку призначили Лейковорин.

            Залишки лікарняного препарату Юрчику вводять сьогодні – на завтра Лейковорину вже нема, а він дуже і дуже потрібен. Юрчику бракує 10 флаконів вартістю 1001 гривня. Будь ласка, допоможіть оплатити препарат!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Буйни Юрія.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02