Новини / П'ятниця, 27 червня, 2014

Андрійко Мізун – 4690 грн на Топотекан!

Андрійко Мізун нарешті справився з низькими аналізами та аплазією після попереднього блоку і готовий продовжувати хіміотерапію.

 
            Власне, на наступну п’ятницю – 4 липня – потрібен Топотекан (Гікамтин) 4 мг 2 упаковки. Всього Андрійкові заплановано шість блоків, два пройшли, за тиждень буде третій.
            Дві упаковки – це 5068 гривень, а залишилось лише 378. Бракує ще 4690 гривень, щоб малюк зміг вчасно заступити на блок і продовжити лікування.
            Після другого блоку малюк був надзвичайно важкий, мама каже, що шосту добу він просто не злазить з ліжка. Хоча, болі ніби пройшли, на ліжечку встає на ноги, але чи ходить – нагоди перевірити ще не було…
            Спасибі всім, хто допомагає Андрійкові і віддає малюку свою кров. У Андрійка 2(-) і на хімії обовязково будуть потрібні донори на тромбоконцентрат.
            Ну і звісно Топотекан. Це єдина надія для малюка подолати рак. Будь ласка, допоможіть оплатити препарат. У батьків коштів немає, в сімї є ще старший син, який цього літа став студентом і, на жаль, також потребує дорогого лікування.
            Андрійко дуже здібний і кмітливий хлопчик, дуже хочеться дізнатись, ким він виросте:)
            Будь ласка, допоможіть Андрію жити завтра!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Мізуна Андрія.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02