Новини / Четвер, 17 липня, 2014

Кінаш Марічка – боротьба триває! Радощі, труднощі і нові потреби…

Марічка Кінаш продовжує лікування. Марічка вперто долає всі кризи і загострення і знову йде вперед!

 
            Весь час в лікарні, іноді їй дозволяють виїхати на вулицю, коли гарна погода і хороші аналізи – такі свята не часто, але стаються :) А ще, скажу вам по великому секрету – у Марічки зявився ще один братик і минулого тижня її навіть відпускали на кілька годин додому на хрестини!
            Ну, але хороше закінчується швидко. Зараз Марічка в лікарні, останні кілька тижнів з нею бабуся, бо мама, самі розумієте, мусить бути вдома з маленьким, та вона майже щодня на кілька годин приїжджає до Марічки. 
            А між тим, нашій зачарованій принцесі знову потрібні антибіотики, протигрибкові і додаткове харчування на тисячі гривень…
            Вже на завтра потрібно Аміноплазмаль 10% 500мл – упаковка 10флаконів коштує 1162,40, правда вистарчить її на 20 днів. Потрібен Флуконазол 10 флаконів на суму 867,70 – цього вистарчить на 10 днів. І Левофлоксацин 5% 100мл 10 флаконів вартістю 522,80 вистарчить на тиждень. Все разом – на 2552,90.
            Ці препарати Марічці потрібно буде приймати ще місяць, якщо не зміняться аналізи. Тобто, реально потрібна сума вдвічі більша, та зараз критично не перервати лікування, до того ж в понеділок лікарі будуть бачити, підходить Левофлоксацин, чи потрібен інший антибіотик, ну а з Флуконазолом та Аміноплазмалем ситуація навряд чи зміниться.
            Будь ласка, допоможіть Марічці! Дівчинці та її мамі просто ні на кого зараз розраховувати… Сім’я багатодітна, ще й з немовлям, їм дуже і дуже важко… Марічка умнічка, вона ніколи ні на що не скаржиться, завжди весела і привітна, і завжди, в будь якому стані, з будь якими аналізами відвідує суботні творчі заняття, бо дуже любить займатись чимось корисним :)
            Дуже потрібна допомога!
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кінаш Марії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02