Новини / Вівторок, 29 липня, 2014

Прийма Оленка – 14 150 гривень на Біовен!

Дуже і дуже важка ситуація склалась у Оленки Прийми – ми писали про дівчинку на початку місяця.

 
            Ще тоді Оленці терміново був потрібен Біовен моно 30 флаконів на курс лікування. Нажаль, ми так і не змогли його закупити через відсутність коштів.
            За ці чотири тижні 10 флаконів змогли виділити в лікарні, та ще 20 так і бракує… Вчора дівчинка почала введення лікарняним препаратом – 10 флаконів це один день. Сьогодні перерва. А на завтра потрібно ще 10 флаконів. І ще 10 флаконів, відповідно, на пятницю.
            Розпочинати курс не маючи необхідної кількості ліків – великий ризик, та ще більшим ризиком є подальше відтягування лікування… Судоми стали просто нестерпними і є загрозою для життя дівчинки. Він того, чи зможемо ми закупити ліки для Оленки залежить дуже багато.
            На реквізити фонду зібрано 3250 гривень. На завтра ми замовляємо 10 флаконів Біовену, хоча, ще і не знаємо, з яких резервів докладемо 5450 гривень, бо 10 флаконів вартують  8700 гривень. Та, навіть якщо ми і зможемо докласти решту до цих 10 флаконів – на п’ятницю Оленка, так чи інакше, залишається без препарату…
            Звісно, 20 флаконів – це значно більше ніж нічого, та в Оленчиному випадку результат буде, якщо дівчинка пройде повний курс. А це три дня і 30 флаконів відповідно. І 17 400  гривень з яких є лише 3250.
            Ми надзвичайно вдячні всім, хто підтримав дівчинку. Та Оленці все ще дуже потрібна допомога. У батьків таких коштів немає. А у Оленки є судоми, які неймовірно виснажують дівчинку і перетворюють на жах її життя.
            Ціна питання – 14150 гривень.
            Дуже потрібна фінансова допомога!
 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Прийми Олени.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02