Новини / Вівторок, 02 вересня, 2014

Софійка Пирожак – Фрезубін і підгузники. Ціна питання – 5271 гривня.

Пирожак Софійка – наша особлива дівчинка, важка і специфічна дитина, з особливими потребами і своїм ритмом життя. Дитина, про яку немає веселих історій та обнадійливих новин, бо Софійчині будні – це памперси, спецхарчування, ліки та лікарні.

            У неї немає ні вподобань, ні хобі, вона не може розповісти, як їй сам на сам із своєю хворобою. Вона не може попросити допомоги, чи, бодай вилити душу… Ми не знаємо, що відбувається там, в її реальності, в світі її хвороби.

            Софія не може приймати звичну для нас їжу – радість смаку для неї недоступна, як і радість руху, як і радість спілкування і багато інших, звичних для нас речей, які ми навіть не сприймаємо як благо. Єдина їжа, яку може їсти Софійка – це Фрезубін без смаку та без ароматизаторів…

            На день іде одна літрова упаковна вартість 140 гривень, на місяць – 30 упаковок вартістю 4200 гривень, і при нашій нестабільній ситуації ціна весь час росте… Окрім харчування потрібні підгузники Ліберо «7» 7 упаковок вартістю 1071 гривня.

            Всього на цей місяць дівчинці потрібно 5271 гривню, і жодного залишку, жодного резерву… А забезпечена Софійка по суботу включно – відповідно, ще на 4 дні, і відчай у татовому голосі неможливо сплутати ні з чим, адже і рік назад, у значно спокійніші для країни часи, вони не справлялись з харчуванням та підгузниками.

            Будь ласка, допоможіть забезпечити Софію необхідним, адже едине, чим ми можемо допомогти дівчинці – хоч трошки покращити якість її життя.

            Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02