Новини / Середа, 22 жовтня, 2014

Осінній скрапбукінг:).

Виготовлення листівок – актуальна тема у будь-яку пору року, тому що завжди знайдеться важлива подія із якою хочеться привітати близьких та дорогих собі людей. Ось, наприклад, день народження! Та й взагалі, навіщо шукати причину, аби комусь зробити подарунок?:) Діти із гематології та хірургії Львова оздоблювали відкритки листям й іншими сезонним декором, аби навіяти атмосферу осінньої пори року.

               

Розпочинаємо із відділення хірургії.

Ніколи б не подумали, що Яна Цар настільки енергійна, весела та кмітлива дівчинка! Бо якось не випадало бачити її такою. Та цього тижня ми пізнали її із нового ракурсу! Коли на загальне заняття завітав тато Люби, і почав з нею жартувати, вона кожного разу вдало та влучно відповідала йому кумедною фразою! А ще Яна встигала зробити листівку, і навіть допомагати у цій нелегкій справі мамі;). 

Люба Маркус разом з татом одразу  ж визначились, кому подарують листівку – мамі і молодшому братику, що з’явився на світ декілька днів тому! Вітаємо!

Маленький Юрчик Буйна – володар чи не найщирішої усмішки, яку ми  коли-небудь бачили! Але ще 10 хвилин до створення фото він був заплаканий, бо мама вийшла з палати і він встиг за нею заскучити:). На щастя, цей настрій був не тривалий, і хлопчик залюбки похвалився з нами своєю листівкою!

А тепер час ознайомити Вас із виробами дітей із гематології.

Творча Катеринка зробила лаконічну і дуже цікаву відкритку. А опісля цього завітала у палату до подруги Христинки.

А ось власне і робота Христі. Дівчинка вирішила зробити мініатюрну листівку.

Валенчик –  світла та мила дитина. Але якості розбишаки йому також властиві:). Цієї суботи він всім показав як вміє «наводити порядки»:). Але й не забував про створення відкритки.  Вона в нього та бабусі вийшла дуже симпатичною.

Дуже розумний та начитаний Максимчик здивував нас не лишень цими характеристиками, а й неабиякою креативністю  та наполегливістю. Хлопчик єдиний, хто з відділення створив 2 листівки! Молодець!

 

Максимчик зробив дуже красиву відкритку, в якій чудово поєднав усі елементи декору.

Миловидними, осінніми та якісно виготовленими вийшли листівки у цих діток!

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду

 

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550