Новини / П'ятниця, 24 жовтня, 2014

Ференц Богдан – дуже потрібен вшивний катетер Бровіак!

Богданчик – наш «новенький», у лікарні він лише три тижня. Весь цей час малюка обстежують, вливають кров і компоненти, лікують простуду, з якою хлопчик потрапив до відділення і чекають підтвердження діагнозу та початку хіміотерапії.

            Наразі все добре, Богданчик готується до лікування, відвідує творчі заняття і трохи сумує за молодшим братиком, що залишився вдома. Підтвердження діагнозу має прийти з дня на день, і на початку тижня Богдану почнуть інтенсивне лікування. Тому зараз завдання №1 – поставили вшивний катетер Бровіак, який значно полегшить проходження хімії і хлопчику і медичному персоналу.

            Вартість катетера 2670 гривень і придбати його батьки не можуть. Але він вкрай потрібен, і потрібен вже на понеділок. Колись, ще зовсім недавно, ми замовляли ці катетери то з Москви, то з Італії, і чекали тижнями… Тепер вони продаються в нас, два дня – и катетер в лікарні! Були б лише кошти…

            Будь ласка, допоможіть оплатити вшивний катетер Бровіак для Богдана! Від того, чи заступить хлопчик на хімію з вшивним катетером, залежить ледь не половина успіху.   Дуже потрібна допомога!

 

           Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Ференц Богдан.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02