Новини / Субота, 14 лютого, 2015

Василюк Миколка – останній бій! Лише 2550 грн на карбоплатин.

Отже, знайомтесь. Наш новий хлопчик з мальовничого і теплого Закарпаття – Микола Василюк. Миколці 9 років, він навчається в третьому класі, відмінник, дуже любить математику і комп’ютери. У хлопчика багато друзів серед сусідів, однокласників, а тепер - і друзів по нещастю…

            В квітні 2014 хлопчику діагностували пухлину правої нирки. Малюк одразу потрапив у Мукачівську лікарню, під опіку свого лікуючого лікаря Петра Михайловича, який вів хлопчика до операції, після операції, і зараз саме лікар звернувся по допомогу для свого маленького пацієнта, бо ситуація склалась критичною.

            Миколка проходить останній протокол, це останній ривок, який мав би повернути хлопчика до звичайного життя, та, на жаль, у лікарні закінчилась Карбоплатина, купили ліки самостійно батьки вже не в стані, а без препарату всі зусилля і Миколи, і лікарів можуть зійти нанівець… Хлопчик мав розпочати блок ще минулого тижня – уявляєте, що це значить для злоякісної пухлини, яка не пробачає жодного дня?

            Ціна питання – 2550 гривень. Приблизно стільки потрібно на 3 флакони Карбоплатини Ебеве по 150мг. У батьків цих коштів немає. У нас теж. І при цьому всі ми живемо в умовах, коли ціни ростуть, а гроші знецінюються… За тиждень, препарат знову виросте у ціна, а сьогодні 2550 гривень можуть врятувати життя.

            Будь ласка, допоможіть Миколі закінчити лікування!

            Дуже-дуже потрібна допомога!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Василюка Миколи.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02