Новини / Понеділок, 23 березня, 2015

Віталік Бензак. Реактиви!!!

Так і не змогли ми забезпечити Віталіка Бензака такими необхідними реактивами для визначення рівня метотрексату.

Не змогли з двох причин. По-перше – їх немає в Україні, і з дня на день дистриб'ютор очікує поставку. В теперішніх умовах їх ввозять дуже невеликими кількостями і тільки під замовлення, відповідно, на складі їх ніколи нема – не встиг під замовлення – чекаєш наступного, а потім ще місяць-півтора, поки привезуть…

По-друге – за місяць часу ми зібрали 2820 грн з необхідних 24 375, ледь більше десятої частини, тоді як цього тижня наші реактиви приїдуть. І їх потрібно буде одразу оплатити, бо якщо їх не викупимо ми – їх забере хтось інший.

А Віталік вже пройшов один курс на позичених, значить,  ближчим часом реактиви, які позичили на Віталіка, знадобляться іншій дитині. Та і в самого хлопця попереду ще два блоки, і якщо на цей блок його виручили – то на наступний такої можливості вже не буде.

Віталік дуже дорослий і сильний хлопець. На фото він зовсім не викликає жалю, бо він завжди усміхнений, впевнений і досить іронічний у відношенні до себе, до хвороби і до свого становища загалом. Та це не означає, що йому не страшно – він мужній хлопець, саме тому незважаючи на страх він продовжує боротьбу, і не забуває посміхатись!

Віталік пройшов дуже важкий шлях – хімія, операція, протезування. Зараз хлопець проходить післяопераційну хіміотерапію, яка має позбавити хворобу найменшого шансу ще раз втрутитись у його життя. Від успіху цього курсу ХТ залежить і майбутнє, і життя Віталіка. Він дуже потребує нашої допомоги!

Будь ласка, допоможіть оплатити реактиви – без них лікування зупиниться.

А Віталік дуже хоче жити завтра!

Ціна питання – 21 555 грн!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Бензака Віталія.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02