Новини / Четвер, 26 березня, 2015

Працюємо з глиною:).

За тривалий час проведення творчих занять, ми зауважили одну особливість: діти обожнюють поетапні завдання із зміною технік. Тобто, динамічні завдання, що не дадуть занудьгувати. Цього тижневе заняття було саме таким. Адже, спершу ми пропонували дітям із Дністерської 27 виліпити різноманітні фігурки, а потім розписували їх акрилом.

               

Отже, якими ж вийшли вироби дітей, дивіться далі.

Розпочинаємо з відділення гематології.

Олічка Федоляк зробила ангелика. Дівчинка працювала повністю самостійно, навіть, якщо щось не дуже виходило, вирішувала проблему сама. Молодець!

Анічка із мамою проявили максимум креативності! Вони обліпили глиною стареньку кружечку і таким чином вдихнули у неї нове життя! Робота вийшла яскравою та оригінальною!

Зацікавилась їхньою ідеєю і  Андріанка Пуняк. Тому також взялась за оздоблення пластмасового стаканчика.

Спершу Владислав Балакунець  довгенько розмірковував над тим, що ж робити. І коли визначився, на його обличчі з’явилась усмішка. Отже, хлопчик зробив собачку, ліжечко для нього, мисоку та м’ячик! Чудова композиція!

            А тепер переходимо до відділення хірургії.

           

           Що би ми не робили і яку б техніку не використовували, Смиричинський Богдан - не зворушний! Завжди створює машинку. Це заняття не вийняток:). Також вирішив доповнити роботу сонечком. Іграшки вийшли дуже симпатичними.

          

            Володя Куленич також вирішив зліпити із глини машинку і сонечко. А по завершенню заняття подарував нам свою голлівудську посмішку:).

           

            У дуже хорошому настрої цього заняття була Марічка Савчин. Зазвичай пригнічена і не усміхнена – а  на цей раз її  просто не впізнати! Дуже раді таким змінам і так тримати!

            А ось іще роботи від наших маленьких творців!

           

          

          

          

          

          

            

            Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду. 

Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550