Новини / П'ятниця, 24 квітня, 2015

Софійка Пирожак – ми все ще хочемо їсти!

Минає ще один місяць, а отже, і черговий запас Фрезубіну у Софійки Пирожак.

 

            Харчування залишилось до 5 травня, а це означає, що придбати його потрібно до кінця наступного тижня, бо 1 і 4 – вихідні, ми будемо відпочивали, хтось садитиме бульбу, хтось гулятиме на природі, та і одні, і другі, мабуть, не втримаються від смачних та запашних шашличків.

            Наша Софійка ніколи не куштувала шашликів. І ніколи не куштуватиме. Вона вже не пам’ятає смаку цукерок, чи фруктів, чи будь якої звичайної людської їжі, яку ми вживаємо щодня, ще й перебираємо – це буду, а це не хочу…

            Єдина їжа Софійки – Фрезубін. Спецхарчування сірого кольору і гидке на смак – так кажуть діти, які його пробували. Та ця гидка суміш сірого кольору – єдиний шанс для Софійки, що рятує її від голодної смерті. Більше нічого змучений дитячий організм не приймає…

            Наступного тижня ми повинні закупити для дівчинки 32 літрових пакети Фрезубіну вартістю близько 5000 гривень. У нас немає цих коштів. Немає їх і в батьків.

            Вже майже два роки дівчинка живе вашими молитвами і вашою турботою. Батьки Софії дуже вдячні вам за те, що не залишили сам на сам з бідою. Та щомісяця потреба в харчуванні постає знову, і поставатиме, доки Софія дихає.

            Будь ласка, не покиньте Софійку і цього разу!

            Ціна питання – 6600 грн (5000,00 – на Фрезубін, 160,00 – на підгузники).

 

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02